mercimeginanne filizzx acile gitmelisin önlem amaçlı cnm geçmiş olsun. Doktorlar kahverengi leke normal olabiliyor ama pembe ve kırmızı olunca gelmeniz gerekir diyor.
Bebek-geliyor filizzx yerleşme kanaması olabilir en kısa zamanda doktorunuza gidin progestan tarzı ilaç verebilir.
Aye_03 filizzx bugün aynı şeyi bende yaşadım canım 8+3 bnmde hemen acile gttim kndi doktorumu çagrdılar bi skntı yok çok şükür yat dinlen başka birşey yapma dedi 😇
Bsraao filizzx canım sakın ihmal etme benimde böyle oldu bebeğimin kalbi durmuş sadece 1 damla ve koyuydu benimkisi . İçini ferah tut inşallah birşey yoktur .
Tugbadeniz1 filizzx ben cok korkmuştum haliyle düşük mu oluyor diye ama cok şükür rabbime sorun olmadi progestan kullandim
Trky filizzx inşallah bişey olmaz yarına kadar dinlen yat benımde ılk az geldı daha sonradan hastanelık oldum. Normal yerlesme kanamasıda ola bılır
Semos2 Tugbadeniz1 bende 8 haftalığım şuanda. Gecen hafta aşırı derecede kanamam oldu. İçeride kanama alanı mevcut idi. Şuan progestan hem vuruyorum hemde içiyorum. Kanamam yok ama,içerinin durumunu da yasaklardan sonra öğreneceğim. Dua edin lütfen 🤲🏻😔
Tugbadeniz1 filizzx çok şükür geçti 13. Haftadayiz şimdilik iyi hamd olsun hepimiz saglikla alalım insallah
FatmanurAyz Bende 6 hafta 6 gun gebelıgımın az once lekelenme oldu kahverengi cok korkyrm bu zamana kadar hıc lekelenme olmamıştı ınsallah kotu bır sey yoktur 🥺🙏🏻 Bu gece uyuyamam artk
filizzx FatmanurAyz bende öyleyim ilk defa kan görüyorum korktum ama bi yandan da kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Tugbadeniz1 filizzx FatmanurAyz benimde kahverengi ile başladı kanama ile karışık devam etti korkma rabbime sıgın ama doktora gorunun
FatmanurAyz filizzx canım hıc aksatma hemen doktora görün nolur olmaz ınsallah bır sey yoktur dua edelım bebişlerımızı rabbım korusun ınsallah 🙏🏻🤲🏻
FatmanurAyz FatmanurAyz canım doktorum mesaj attı yerleşme kanaması olabılır dedi devam ederse gelın dedı ama ben yınede kontrl ıcın gıdıecem asıl kendı doktorum vırus olmus Malesef özele gıdıcem
FatmanurAyz filizzx canım doktorum mesaj attı yerleşme kanaması olabılır dedi devam ederse gelın dedı ama ben yınede kontrl ıcın gıdıecem asıl kendı doktorum vırus olmus Malesef özele gıdıcem
Tugbadeniz1 filizzx inşallah ama sakin olun ben çok korku içindeyim sakin olun doktora görünün progestan ile kanama duruyor ve sadece dikkat hareketlere dikkat edin ayaklarınızı yukseltin uzanin🌸
FatmanurAyz Tugbadeniz1 ben zaten cok evhamlıydım sımdı daaha da kotu oldum karnımda hafıf bi agrı var sabah olmaz artk bana bugun 😔 özeldeki bir doktorum vardi ona mesaj attım bakalım ne dıycek mesaj atarsa ınsallah nolur cok dua edın dualarınıza talibim 🤲🏻🙏🏻
Tugbadeniz1 FatmanurAyz rabbim sağ sağlim saglikla kucaklarimiza almamızı nasip etsin çok endişe ediyorsan en yakın hastaneye nöbetçi doktora gorun bende nobetciye gitmistim ama için rahat olsun stres yapma