oglum0603 8 haftalık hamileyim 4 aydır da hiç cips yemedim şuan canım aşırı çekiyor 1 kere yesem çok mu zararı olur? Gözümde tütüyor resmen icimde rahat değil
Goncikim oglum0603 valla ben yedim hatta şimdide yiyorum 😍 çok abartmadan yiyin..en zararsızı Lays ondan alın
Babyy1S oglum0603 benn hep yedim canm ne istediyse de aldm yedim cok zararlı olan seyleri yemedm sadece kesinlikle tuketilmemesi olanı tuketmedm
B0220 oglum0603 valla şuan 38 haftalık oldum şimdiye kadar bulantı kusma yanma vardı yiyemedim bugünlerde azar azar yemeye başladım hergün nefsimi kıracak kadar birazcık yiyorum ne yapim dayanamıyorum 🤷🏻♀️😁😁
oglum0603 Aycan_akay54 eşim aldırmıyor eve zar zor bugün bi tane aldırdım ama yeme diyor yicem artık dayanamiyorum😄
oglum0603 Babygirlmother herkes yiyormuş neyse bende arada kaçamak yapayım inşallah bişey olmaz sonuçta benim değil bebisin canı çekiyor 😂
gizemsbsl oglum0603 ben ilk aylarımda çok yedim ketçaplı cips çok canım çekmişti hep zararlı ama hep ketçaplı şeyler istiyordum
Bittercikolata oglum0603 canım ne isterse yiyorum aman o zararlı o yararlı gibi kendimi sıkıntıya sokmuyorum. Tabi herşeyin fazlası zarar ama böyle canın çekip kendine eziyeti saçma buluyorum ben 🤷🏻♀️
Rmeysa_1661 oglum0603 gün aşırı yiyorum valla 😂 doktoruma sordum alerji olmuyorsan ye kendini hasta gibi kısıtlama dedi valla 🤷♀️
Zeynep-aa oglum0603 ben arada yiyorum. Geçen pringles yedim az tuzlu diye iyi oluyor diğerleri midemi kaynatıyor hem cok yagli oluyo. ☺️