imren91 Kızlar doktorum suni verip yatıralım seni dedi. Açıklığına bakalım önce demedi ama. Yani normal mi bu şekilde demesi? 39 haftalığız bu arada.
Mumyy imren91 bende suyum geldi açıklığa bakıldı 2 cm olunca suni sancı verildi kendi sancim olmadığı için sizin daha beklenebilirdi sanki suyunuz falan gelmedi dimi
Elifaysu imren91 ozelemi gidiyorsunuz devletemi acaba bana da on gün sonra gel dedide ama devlete gidiyom
OA3905 imren91 bana da öyle dedi ama tansiyonum vardı doğumu bir an önce başlatmak zorundaydık açılmaya bakmadan suni sancı verdiler 23 saat geçtim 1 cm açıklık oldu sezaryen oldum
Dilbenur-ok12 Normal şekilde yatışın verilse de saat başı açıklık muayenesi yapıyorlar zaten o yüzden dememiştir
imren91 Mumyy Yok benim suyum falan gelmedi. Dün gitmiştik doktora . Yatıralım dedi. Ben de 40 ı bekleyelim gelmezse o zamana kadar o zaman yaparız dedim. Ama açıklığa falan da bakalım demedi
balyanakoglum imren91 bende sizle aynı durumdayım 39+3 üm yarın kontrolüm var yatıracak diye korkuyorum gitmek istemiyorum napsam bilemedim 🤔
Kaderimm imren91 ilk gebeligimde kontrole diye gitmiştim detaylı ultrasyonda bakmıştı kafa geliş gözüküyor diyip yatış yapmıştı herangi bir açıklığa bakmadan ve o akşam suyum gelmişti belki oyuzden demiştir cnm
imren91 balyanakoglum Ya gerçekten bi tarafım bekleyelim diyor bi tarafım ya sıkıntı olursa beklerken diyo. İlk gebelik benim de süreç nasıl olacak endişe ediyorum
balyanakoglum imren91 en iyisi kontrol ettirmek sanırım. Zorla yatıracak hali yok heralde öule düşünüyorum 🙄 en olmadı imza verir çıkarız. Özel hastanenin de böyle sıkıntısı var devlet olsa kendi sancımı bekliyor sıkıştırmıyor seni 🙄
OA3905 imren91 evet adet ağrısının daha şiddetlisi şeklinde oluyor bana fitil olarak verdiler ilk başta sancıyı o yine biraz daha dayanılır gibiydi ama açıklık olmayınca seruma çevirdiler o çok daha şiddetliydi