balperisi_71 Kızlar merhabalar Gebelik için hacamat yaptıranlar deneyimlerini, önerilerini bilgilerini bizimle paylaşabilir mi ? olumlu sonuç alanlar neler yaptı ? 🌸🐞### Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için şimdiden ❤️❤️
Goncikim balperisi_71 canım ben hacamat yapan birinin yanında 2 yıl çalıştım🙏 Çok kişi geldi çocuk için,hamile kalanda oldu kalmayanda🙏🙏kasıklardan da yaptırın
EsmamM18 balperisi_71 benim komşum rahmine sülük koydurdu 20 yıldır 2 kardeş bebek istiyorlar ama olmuyor. Kuyruk sokumuna kasıklarına hacamat ve sülük koydurabilirsin.
EsmamM18 balperisi_71 pendik de benim gibi herkesin çok memnun kaldığı bir yer var hem hijyenik hem profesyonel. İşinin ehli yani
Nurdaaann balperisi_71 canım ben hacamat yaptırdığım ay hamile kaldım ama kasıklarıma değil tarama hacamat sırtıma yaptırdım idrar yollarım da enfeksiyon olduğu için böbreklerim yaptırdım bir de
balperisi_71 Goncikim ah canım. Çok teşekkür ederim araştırıyorum ama adetten sonrami iyi olur öncemi
Goncikim balperisi_71 canım adetten hemen sonra değilde bi 10 gün felan geçsin öyle gidin.yapanda yaptıranda abdestli oluyo,sizde mutlaka abdestli gidin.inanarak yaptırın.. gitmeden 24 saat öncesinde kırmızı et yemeyeceksiniz..çarşamba ve cuma cumartesi günleri makbul değil..giderseniz Pazartesi salı perşembe günleri makbul..
balperisi_71 EsmamM18 sülük duydum ama ay ben yaptiramam galiba hem beni kan tutuyor hemde çok huyluyumdur
balperisi_71 EsmamM18 ah canım sagol ama ne yazikki İstanbul’da değilim Diyarbakır’dayım :) çok teşekkür ederim önerin için
balperisi_71 Nurdaaann tarama hacamat derken kusura bakmayın anlayamadım . Maslalah çok sevindim peki tüpleriniz ne durumdaydı enfeksiyonu da alıyor mu yani çok bi bilgim yok kusura bakmayin çok sordum 🙈🥰🥰
Nurdaaann balperisi_71 çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese içinde de size olsun inşallah 🙏 yani tarama hacamatı sırta yapılıyor belli bölgelerine ve idrar yolları enfeksiyonum olduğu için de böbrek kısmına yapıldı tüplerimle ilgili hiçbir bilgim yok çünkü hiç muayene olmamıştım 8 ay denemiştik hacamat yaptırdıktan sonra hamile kaldım şimdi 28 haftalığız ❤ inşallah rabbim size de nasip etsin şifanın neyde olduğu bilinmez bence yaptırabilirsiniz ben bi zararını görmedim
Mineozturk3414 balperisi_71 https://instagram.com/menbai.sifa?igshid=kj4ia3ihnv1c Bu sayfayi takip edebilirsiniz instagramdan. Ben genel sebepler yüzünden hacamat ve sülük tedavisi oldum ayşegül hocama. Sayfa kendisine ait arayıp bilgi alabilirsiniz. Ama ona bebek tedavisi için çok giden var. Tavsiye ederim hiç bir zaman pişman olmadım. Allah ondan razı olsun 💜