Busrasener43 Kızlar meraba 6 haftalık hamileyim yoğurdun 8 gün tarihi geçmiş ve bunu yedikten sonra farkına vardım tadında kokusunda bir değişiklik yoktu tarihi gördükten sonra hemen kustum bişey olurmu
oglum0603 Busrasener43 çıkardıysanız bişey olacağını sanmıyorum bi yan etkisini farkederseniz doktora görünün hemen
tazegebee Busrasener43 eşim gidaci buzdolabindaysa yogurt bisey olmaz dedi canim. ama sen yinede kendini takip et. karın agrin falan olmasin inşallah.
Tugcekkkkk Busrasener43 hiö bir sey olmaz canım. Ben bazen farketmeden tarihi geçmiş günlük süt kullanıyorum herşey katkılı bozulmuyorlat ki kolay kolay…
Busrasener43 oglum0603 evet hemen farkeder farketmez çıkarttım sadece baş dönmem var birazcık oda sabahtan beri oluyo zaten gebelikten diye düşünüyorum canım inşallah bişey olmaz
Busrasener43 tazegebee buzdolabindaydı canım şuanlık miğde bulantım falan yok arada bir karın ağrım oluyor oda gebelikten dolayı hergün olan bişey yorumun için çok teşekkür ederim
Busrasener43 Tugcekkkkk çok teşekkür ederim canım içim rahatladı inan ki 🥰 hamile olmasam inan umrumda olmaz bebeğim için korktum