Esraakkan123 Arkadaslar isimli tulum yaptırmak istiyorum uygun fiyata yapan onerebilecehiniz bi sayfa varmi
FundaR Esraakkan123 instagramda tugbakugu_forbaby sayfası var ben oradan 10lu hastane çıkışı ve isimli yastıık aldım 200 tl ama çok kaliteli
Ciselbasaran Esraakkan123 Merhaba ben 10 parça hastane çıkışı yaptırdım çok beğendim sayfanın ismi minikonsept😍
Esra___ Esraakkan123 instagramda matildatasarım adında bi sayfaya sordum 10 parça 170 tl pamuk dedi çok da hoşuma gitti isim netleşsin oradan yaptırmayı düşünüyorum
Esraakkan123 EmineGneDemir kapida ödeme olan varmi onerdikleriniz çok güzel ama hiçbirinde kapida ödeme yok 😕😢
Leylaturkel Esraakkan123 bende tasarımfeyzadan yaptırdım 10 lu hastane çıkışı 2 adet isimli yastık toplam 160 tl ama çok kaliteli çok memnun kaldım 😊🙏🏼
EmineGneDemir Esraakkan123 ben sitesinde kredi kartıyla ödeme yaparak aldım. Çoğu eft ben kredi kartı ödeme bi ötele burda buldum. Kapıda ödeme rica edebilirsiniz hemen dönüş yapıyorlar intagramdan belki yardımcı olurlar