pinar55 Canım kaç gündür bol sucuklu pizza çekiyor. Doktoruma sucuğu sorduğumda yemesen daha iyi dedi. Ama aşırı çekiyor yani. Sucuğu torku marka alsam sıkıntı olur mu acaba siz yiyor musunuz? Sucuk toksoplazma ihtimali yüzünden mi yememiz istenmiyor?
Cinarinannesii_ pinar55 Canım ben hamileyken her canım istediğinde yemiştim ama doktorun yemesen daha iyi falan demiş olmadı azcik ucundan falan yesen nefis körleyecek kadar 🙂
H-melek pinar55 çokkk canınız istiyorsa ve abartmayacaksanız güvendiğiniz bir kasap varsa oradan alıp yiyebilirsiniz. Hazır sucukların içinde bulunan bir madde zararlıydı adını unuttum şimdi. Ben doktoruma sorduğumda (kasap sucuğu için) iyi pişirip yiyebilirsin demişti.
[silindi] pinar55 iyi bir markanın iyi bir sucugunu alırsanız bir sorun olmaz. Fermente sucuk tercih edin. Hijyenden ve temizliğinden eminseniz yiyebilirsiniz.
Ozge2805 pinar55 doktorun yemesen demiş ama canım belliki canın çok istiyor Torku felan degil kasap sucuğu al veya yapmasını iste kıyma sarımsak ve baharat sadece katkı maddesi olmaz en azından iyicede pişirirsin
pinar55 Cinarinannesii_ başlarsam azıcık falan olmaz biliyorum rüyama bile girmeye başladı artık o kadar çekti canım 😂
pinar55 H-melek kasap sucuğu çok ağır gelmişti güvendiğim bir yer vardı ama ağırdı. Ama hazırdan daha iyi oluyorsa kasap sucuk alırım artık.
H-melek pinar55 evet bazıları çok baharat koyuyor beni de rahatsız ediyor . Sorabilirsiniz çok baharatlı mı diye. Çok az alıp deneyebilirsiniz.
Kimkibu pinar55 banada yemesen iyi olur dedi ama mesela bende bu sabah yumurtalısını yedim azıcık🙈 aşırı canım çekti nabim azıcık nefsimi körledim en azından
Gzdsrm Iyice pisirip yersen bisey olmaz canim ya 28 haftaligim bende 3-4 yedim valla bende cok severim ve senin gibi ruyalarima giriyo mangalda sucuk diye oluyodum bi ara
kbrMEVA pinar55 ben yiyorum canım kizimdada yemiştim çok şükür bişe olmadı sonuçta pişiyor o sucuk yani
mirikelam A101’de danet sucuk var helal sertifikalı kendin yap ben yiyorum. salam sosislerde büyük sıkıntılar var içerisinde hayvanın neresini kullandıklarını bile göremiyorlarmış laboratuvarda ama sucuk öyle değil.
bus91 pinar55 sucuk neden zararlı iyi piştikten sonra biz paZarlı sırf sucuk ekmek ıcın bağ gidiyoruz benım doktorum yasak demedı içime kurt düşürdünüz 🙈
SMin pinar55 bana da doktorum abartmadan salam sosis sucuk yiyebilirsin demişti. Ben salam sosis yemiyorum da arada sucuk yedim yumurta da falan pizZada 30. Haftadayım. Demek herkesin doktoru farklı söylüyor.
aezgi pinar55 hamileyken canım ne isterse yedim kola cips vs ama kararında sucuğuda kasaptan alıp yedim market sucuklarından değil hicbirsey olmuyor canım inan insanın canının istediği ilac derler afiyetlice ye ❤️
mombaby46 pinar55 bende doktoruma sormuştum aynı şeyi söyledi fakat iyi pişmesine dikkat ederek yiyebilirsin demişti ve yedimmm 🙈🙈
Gozdeeb pinar55 ben tukettim ilkindede bundada bisi olmadi. Dr um da yasaklamadi sarkuteriyi. Yani cig olarak yasakti