Kubra33 34+1 haftalığım. Yatakta gerilince baldırıma kramp giriyor. İlaç kullanmak istemiyorum. Doğal yollarla bu sorunu çözebilen var mı?
Dyg61 Kubra33 kabak çekirdeği 😌geçen bir posta da yazmıştım ama takan olmadı ☺️Gerçekten iyi geliyor yani şahsen bana çok iyi geldi deneyin derim her gün 1 avuç ya da 1 kase
MehZey Kubra33 38+1 mahf oldum başlarda baldirimin yan tarafına giriyordu şimdi diz kapagima gece uykularım zehir oluyor uyanıp bacağımı battaniyeden çıkarıyorum soğuk hava vurdukça yavaş yavaş dalıyorum uykuya
Esra_Omer_21 Kubra33 sağolun teşekkür ederim 37+0 haftalik olduk.İnşaAllah çok uzun sürmez diye umut ediyorum ☺️
Evremadas Kubra33 Aynı şey bana da oluyor. Birde girince 2-3 gün baldırım acıyor yürümekte zorlanıyorum. 28+5 iz bizde. Siz bi çözüm bulabildiniz mi
Zeynep-aa Kubra33 magnezyum ve kalsiyum takviyesi almanız lazım. Bunlar ilaç değil besin takviyeleridir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz yoksa hamilelik ve dogumdan sonra çok zorlanırsınız.
Zeynep-aa Kubra33 gelmez canım o yuzden zaten besin takviyesi cok onemli normal hayatta bile tek hamılelık te değil