Sevo03 Kızlaar 25 haftalık hamileyim Kızıma isim arıyoruum * Yekta minel veya buğlem bu isimleri beğendiim. (yekta tek demek minel cennetteki inci tanesi demek buğlem de cenneti müjdeleyen melek) Sizin önerebileceğiniiz isimler var mıı 🥰🐣🤰🏼
Mervesoykan34 Sevo03 yekta ismi erkekte duydum canim kizda duymadim.oğlum olucak kızım olsaydı sehit olan ogretmen aybükenin adıni veya depremde kurtulan cocuklar elif ayda iki ismi bitden veriridim.
Didi6 Sevo03 Yekta güzel. Minel ve Buğlem isimlerinin gerçek anlamları o değil. Maalesef isim sitelerinde çok uyduruk anlamlar yazıyor. Minel aslında Arapçadaki den dan eki. Buğlem anlamsız https://bebegimeisim.blogspot.com/2017/12/buglem-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Asyakuzusu Sevo03 Canım buğlem anlamı yanlış malesef. İsimleri iyi araştırın. Kızılderililerde bulut demek buğlem. Yani her internette yazan malesefki doğru değil.
Ferahfezaaa Sevo03 valla dürüst olmak gerekirse buğlem ismi bana hep itici gelmiştir, Ğ harfi ortada ve ismi telafuz edince belirgin bir şekilde kulağa geliyor ğğğ, bulantı sesi gibi , benim favori ismim AYSİMA
Hayat1234 Bende 26 +5 anca karar verebildim çok zor hem kulağa hoş gelen hemde anlamı güzel olan bir isim bulmak (Asel💜Lina)
annepanda Emine46- iki isimde guzel fakat nil azra olursa ulama olur ve söylemesi daha kolaylaşır sanki. Diger türlü soylerken isim isim ayriliyor.. birde azra nil derken ileride onu azrail diye cevirebilir arkadaşları.. tabi bu bence tavsiye.. siz daha iyi bilirsiniz..
Ozgkp Sevo03 benim kızımın adı da minel olacak anlamı Arapça’da den dan takısı yanına nur da eklicez yani minel nur olacak böylelikle anlamı nurdan gelen manasında diye düşündük biz fikir olsun size de :)