Cevizlikek Zezezemom yarın tam 13 oluyoruz ve kontrol günümüz inşallah öğreniriz yoksa 4 hafta daha beklemem gerekiyor öğrenmek için sürekli erkek görüyo eşim rüyasında sağlıkla gelsinler inşallah
seymaabyk Zezezemom Ben öğrenmiştim ama acele etme 20.haftaya kadar net öğrenirsin bazı kişiler doğuma kadar öğrenemiyolar
Beyzan Cevizlikek yarın ben de gideceğim ikili test sonucunu almaya. Doktor istersen ara dedi ben de yok yok ben gelirim dedim sonuç bahane ultrasona girmek şahane 😂 geçen hafta gittiğimde poposu dönüktü yarın çikolata yiyip gidicem hayırlısı bakalım
Papatyam_anneyim Cevizlikek yaa bende rüyamda görüyorum ama bi kız bi erkek görüyorum ikiz olsa hadi biri erkek biri kız derim ama ikizde değil gerçi ben ikiz bekliyorum benim ikizim var bizde genetik bendede olur diye düşünüyorum ikinci gebeliğim tim olmadı 😄😄😄olsa nasıl bakacam acaba 🤣
Dilan2912 Bizde bugün tam 13 haftalık olduk yarın doktora gideceğim kendini gösterir mi bilmiyorum 🤷♀️
Hailme_1999 Bizde 13 +3 dün doktor kontrolüm vardı gittim ama heyecandan bişey soramdm doktor da söylemedi giitigim zaten devlet hastanesi pek o kadar ilgileniyorlar
mmk01 Değişen çok oluyormuş aslında bi taraftan erkenden böyle ihtimallerde bilmek insanı çok arafta bırakıyo bna erkek gbi dedi ama kesin değil bu belirsizlik daha başımı ağırttı sanki ya bilemedim 😔
Ebrar3435 Yarın tam 15 hafta olucak daha cinsiyeti öğrenemedim çok merak ediyorum kontrole gidemedim henüz 4lu testi bekliyorum o gün daha net öğrenirim inşallah 😇🥰🙏sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil
Dilan2912 Zezezemom inşallah canım ama ben cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum doktora kağıda yaz diyecem de bakalım