Mhk 33+4 haftamız ama gelişimi 1 hafta önde popo doğum kanalında doktorum dönmesi biraz zor dedi sizde durumlar ne ?
Nur55 Mhk bende çok merak ediyorum bebek dönerken biz anlayabiliyo muyuz acaba doktora gitmedim henüz 32+2 haftalığım
beyzanur06 29+1 günlüğüz doktor makat gelisli demisti en son bu hafta kontrol var bakalm ne diyecek ama hareketlerinden anladgm kadaryla dönmedi gelisimimiz bir hafta önden gidiyor bizimde
Glynhr 32.haftada başı aşağı inmişti. Şimdi 35 iz bekliyoruz bakalım 40.haftayı sağlıkla gelsinler inşallah
beyzanur06 Mhk ilk gebeligim zaten cok korkuyorum normal dogumdan kaygılarm endiselerim stres basladı iki gündür de yalancı sancılar basladı bel agrım var dun kasklarma belime agrı girdi aynı zamanda midemde ve karnmda felaket bi agrı vardı cok korktum 😕
mom44 Mhk canım secde pozisyonu demiiyi bize ebe bide tek yönde msaj yap karnına döneceğine dair konusun falan demişti
Mhk beyzanur06 valla normal doğumdan hiç korkma benim ilk doğumum normal bende şuan dönmezse diye sezaryandan korkuyorum 😕
Mhk mom44 bizim en baştan beri secde pozisyonundaydı şuan popo tamamen doğum kanalında oturmuş vaziyette 35 haftada tekrar kontrolüm var bakalım dönmezse ne olacak 🤔
Mhk Nur55 ben şuan hissederim dönerse çünkü kafası tam gögüs altımda tekmelerinden de hissedebiliyorum ayaklarımız sol tarafta ne zaman doktor kontrolünüz ?
Bedis tambirseda benim kızım da 37. Haftada ve dönmedi hala. Sezeryan tarihi verdi doktor. Dönerse bekleriz dedi ama zormus biraz