Haticeay Kızlar doktoruma yazdım ama size de sormak istedim benimle aynı durumda olan var mı diye bugün birden uzanırken ayağa kalktım ama yürüyemedim kasılmam oldu rahmimde ve topallamaya başladım aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ve ne yaptınız?
Huriyeolgn Haticeay ben sag kasıgımdan ayagıma yayılan bır kasılma hıssedıyorum yuruyemıyorum doktora gıttım benım ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklıymıs bu durum magnezyum eksıklıgı vb baska sebeplerden de olabılıyor
Haticeay Tevhidehli1 ben 13+4 teyim şimdiden böyleyse hamileliğimin sonuna kadar bu şekilde mi olacağım hareketsiz kalıyorum resmen dışarda olsam kitlenir kalırım o derece bir ağrı giriyor😞
Haticeay Huriyeolgn anladım canım magnezyum kullanıyorum aslında ama düzenli değil inşallah geçicidir diye Ümit ediyorum çünkü kalça ağrımda oluyor üstüne bir de bu olunca korktum
Huriyeolgn Haticeay gebelıgın basında da cok agrım olurdu sımdı 31 deyım hala bıseyler oluyor canım 😅 normal ama doktorun daha ıyı bılır tabıkı saglıkla gelsınler ınsallah
Haticeay Huriyeolgn 😃ya kendime nazar ettim sanırım bulantım kusmam olmadı hiç dedim dedim millete şimdi ondan daha ağırını geçiriyorum yaşamayan bilemez eşim abarttığımı düşünüyor ama bir bilse nasıl bir ağrı olduğunu
Huriyeolgn Haticeay bulantı kusma daha berbat canım ıyıkı olmamıs ben 7 kg verdım kac kez hastanede yattım ınan ne su ıcerdım ne bısey yerdım sadece serum takvıyesı 24 te bıraktım bulantı hapını esın bır bılse o agrıları bulantıları falan ohoo ☺️☺️ Annelık zor
Haticeay Huriyeolgn aynen öyle canım çok geçmiş olsun siz baya ağır geçirmişsiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰