Morcivert07 neslihann87 KardelenYB Nasıl bı gün ya beni niye 2 gün yatırdılar🤣 gazimida cikartmistim oysaki 🤣
Bittercikolataa Daha doğum yapmadım canım ama Normal olursa 1 Sezeryan olursa 2 gece dediler 🥰 Pandemi dönemi olduğu için durumun iyi olursa gaz problemin vs olmazsa 1 gün sonra da cikabilirmissin😊
neslihann87 Morcivert07 normalde 2 gün pandemiden dolayı ben 1 gün kaldım canım sorun olmadıysa niye öyle yaptılarki
Busbushatun Handeekar ertesı gun kontrole gelırsen 1 gece sana bırakıyorlar tercıhı ben sahsen 2 gece klmak ıstemıstım
Yeniay neslihann87 merhaba öncesinde kovit testi istelermi istedilerse nasıl yaptılar 🙈ondanda ayrı korkuyorum 😔
Ecesuben Ben 1 gece kaldım. Akşam sezaryen oldum ertesi gün öğlen çıktım 1 günden de az durdum yani😃gazımı da tam çıkartmadan gönderdiler
Sevil2204 2 gün yatırıyorlar nolur ne olmaz diye gazda çıkarsan herşey normalde gitse 2 gün yatırıyorlar eskiden 1 gündü eltim yeni sezeryan doğum yaptı 2 gün yatış dediler bende 1 gün olması gerekmiyor mu diye sormuştum ebeye o eskidendi şimdi 2 gün demişti
Bsrdlbz Normal dogumda 24 sezaryende 48 saat kalmakta fayda var ama hekim kararı ile 1 gece ya da 2 gece kalıp taburcu olunur hastanelerın prosedurune görede değişir