Serpil3413 Kızlar gecen hafta hareketlerini hissetmiyordum daha düne kadar 29. Haftaya girdim yer değiştirmesini gördüm rahatladım ama gün içerisinde 3 4 defa karnım titredi sizce neyden kaynaklanıyor korkmamı gerektirecek birşey var mı acaba
aselelif06 Serpil3413 25. Haftadan beri ben bu şekildeyim. 29 hftadayım şuan hareketleri çok net hissediyoruö normal canım
biranneikikedi Serpil3413 ben 26. Haftadayım ama karın titreşim hareketi bebeğin kordonuyla oynaması anlamına geliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 😂 hareketlerini tekrar hissetmenize çok sevindim 👍 hep tepişsin bebeklerimiz 👼🏻
Buseyvz Serpil3413 bende de oldu canım hatta korkup doktoruma gittim doktorum önemli olan bebeğin hareket etmesi şekline bakmıyoruz biz dedi
aselelif06 Serpil3413 aynen kuzum özellikle yan yatınca titreme gibi oluyor sğrekli hiç nefre almadan da vuruyır
biranneikikedi Serpil3413 yaramaz bi bebişin olabilir 🥰 ona yoruyorlar hep 😂 kötü bi şey olduğunu sanmam için rahat olsun. Yine de bilen biri değilim daha yaşamadım o durumu belki benden daha tecrübeli anneler bilir
Burcudlkts Bende 26hafta 4 gunluguz benimde titreme oluyor karnimda doktor kontorumuzde haftaya merak ediyordum kordonuyla oynagindanmi oluyormus bende acaba usuyomu tutriyomu diye dusunuyordum valla 😂😂🙈🤰
Serpil3413 aselelif06 aynen öyle dün eşim eve geldi gece 3 4 gündür hareket etmeyen bebek eşim geldikten sonra yer değiştirdi kiyafetimden bile fark ediliyordu diyorum acaba babasının varlığınımı hissetti 🥰🥰
Serpil3413 aselelif06 alla alla ilk basta benimde öyleydi maşallah düzelmiş şimdi eşim bana sarıldığı gibi hissedyrm bebeği