merveak17 Arkadaşlar benşıan 31+2 haftalık hamileyim ve bebeğim hala doğum pozisyonu almadı merak etriğim sizlerin bebekleri ne zman döndü ?
tashilal59 Benim 29 haftada ters duruyordu su an 35+5 olduk hala kafası yukarda duruyor nolucak bende bilmiyorum ilk dogumum normaldi bu defa sezeryan olucakmısım hissi var icimde dönmez gibi geliyor bana benim minik hadi hayırlısı 😄
merveak17 tashilal59 nedense benimde içimde dönmeyecek ve sezeryana yön çizecekmişim gibi bir his var ☺️
imren91 tashilal59 Hiç dert etme. 35 te tersti. 36 da döndü. Belli olmuyor yani. Dönsün diye dua ettim . 39+1 iz şimdi de doğsun diye dua ediyorum😅😅
Sevgi1907 merveak17 benim minnakta 29 haftada donmus ama bizim daha erken bakalim hakkimizda hayirlisi olsun sağlıkla gelsinler inşallah
tashilal59 imren91 Galiba benimde gönlüm sezeryandan yana gibi 🙈 ilk dogumum cok yordu beni cok zorladı o yüzden korkmuyor degilim acıkcası Rabbim hepimize saglıcakla kolay dogumlar versin insallah yormadan yıpratmadan 🤲🤲
Veneziaa Ben 36+4 ye gittiğimde dönmemişti 38 de gideceğim son umut dönerse benimdir dönmezse sezeryan diyor doktor yapmadığım hareket kalmadı dönsün diye ama olmayınca olmuyor herhalde 😷
Zeynep-aa merveak17 herkesin farklılık gösterebilir bu konu. Boşuna kendi bebeğinizi başkaları ile kıyaslamayın yani… Doğum anında bile dönebilir bebekler. Hatta normal dogumdan sezeryana bile dönebilir tekrar kanaldan cıkabilir kasılmalardan dolayı. Op dr banu çiftçinin uygulamasında yazıyordu