Tubisanne Merhaba 8. Haftamdayım. Özel hastahanede Doktorum kan testi ve idrar testi istedi. Fiyat çok fazla geldi, bilgisi olan yaptıran var mı? Teşekkür ederim
NefesDeniz Tubisanne Kan tahlilinde birden fazla şeylere bakılacağı için yüksek oluyor. Ama illa o hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz. Tıp merkezleri var internetten bulup arayıp fiyat alabilirsiniz yapıyorlar tahilleri hepsi..
esra-59 Tubisanne bende özel hastaneye gidiyorm aynı testi yaptırdım 400 tl ödedim sana ne kadar bir ücret cıkardılar
Purpura26 Tubisanne Devlette yaptırdım. Hiç para ödemedim.Haklarından faydalam canım sonuçta maaştan kesiliyor bunların parası. Sonucunu doktoruna götürürsün.
Tubisanne Yurtdışında yaşıyorum ve 400 Euro dediler 3600 TL ye denk geliyor. Kıyaslama yapmak istedim teşekkür ederim hanımlar cevaplarınız için.
Bseda Tubisanne bende özel hastaneye gidiyorum ama doktorum burada pahalıya gelir sağlık ocağında yaptır dedi. Zaten genelde herkes kendi sağlık ocağında yaptırıyor 8 haftalık hamile olduğunu ve doktorunun gebelik tetkitleri istediğini söyle canım yoksa özel hastanede çok pahalıya maal olur ve gereğide yok. Sadece kültür testini ben özelde verdim idrar testi yani çünkü sağlık ocağında biraz beklediği için idrar bakteri çıkma durumu olabiliyor.
Zeynep_cavlak Canım bende sadece ilk haftalarda yaptirdigim bikac test ve artı muayene için 480 tl vermistim ozele