kahve-cekirdegim miray2015 sat’a göre 5+1 iki gün önce gördük keseyi şükür bir hafta sonra da kalp atışı için gidicem inşallah 😊 kasık ağrısı bel ağrısı oldu sadece bu aralarda halsizlik var o kadar
Pelinbyrktrlr miray2015 4+6 da keseyi gördüm hiç belirtim yoktu. Şu an 6+1 göğüs hassasiyeti ve iştahszlık var haftaya da kalp atışı için gidicem
Sumsumm miray2015 miray2015 meehaba bes haftalikken test yapip ogrenmistim altinci haftada muayenede kalp atisini duydum canim
miray2015 kahve-cekirdegim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz peki keseyi gördüğünüzde bata değeriniz neydi
Nilaylks kahve-cekirdegim hayırlı olsun benim de hiç belirtim yoktu adet olacakmış gibi kaşık ağrım vardı onun dışında çok şükür mide bulantısı falan yaşamadım belirtim yoktu
miray2015 Pelinbyrktrlr göğüs hassasiyeti bendede var beta değerim geçen hafta 1211 di 4 haftalikti hiç gitmedik doktora henüz..sizin beta değeri ne çıkmıştı kese gördüğünüz zamanlar
hanibazen Benim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde sadece adet olucakmışım gibi bir his vardı 😅 sonra başladı tabi mide bulantıları 😑
Dilseb1509 Ben sadece yorgunluk hissi vardı bulantı bile olmadı sadece adet gecikti sonra test yapınca anladım