Zgeylmaz Kızlar bebeğiniz bu haftadada bebeğiniz kilpsu kaçtı biz 29 hafta olduk bugün kontrolümüz vardı boy 38 cm kilo 1400 gram doktor biraz iri bebek geliyor dedi sizleri merakettim ❤️😂
Demiralpmoms Zgeylmaz En son dün gittik 27+3 haftalığız kilo 1200 gram boy 38 cm☺️ Ama normal dedi doktor 1 hafta önde gidiyormuş oğluşum😌
Mimartezeanne Zgeylmaz 29.haftada boy 43 cm 1700 dedi kilomuza doktorum 15 gün önde olduğunu söyledi ama zamanla sanırım o fark kapanıyormuş sağlıklı olsunlarda 🥰
Mimartezeanne ssnnmmm Fl değerini 7 ile çarparak yaklaşık uzunluğu bulabilirsiniz ultrason kağıdınızda vardır mutlaka Fl değeri
ssnnmmm Mimartezeanne fl ile boy hesaplamayı biliyorum ama doktorum hiçbir ultrasonda bebeğin tam boyu ölçülemez dedi sadece bacak oranlarını kontrol ediyor birbirine göre uzunluk kısalık varmı diye
Zeynepahmett Zgeylmaz 29+1im yarın kontrolüm var ama iki hafta önce bir bebişim 995 Gr diğeri tam bir kilo idi. En fazla 1200 civarı olmuşlardır benim bıcırıklar ❤️ anaları babaları cılız çünkü:)) seninkine maşallah diyelim canim
Bilibon Masallah minige bizimde 28-1 de 1100 gr 35 cm di 31-1 de 1630 41 cm dedi bakalim saglikla buyuaunlerr insallah