CansuOgulmus Kızlar gebeliğimin 5+5.nci haftasındayım. Adetim geciktikten 6 gün sonra kan değerlerime baktırdım ve Beta Hcg değerim 3552 çıktı. Pazartesi günü doktora gideceğim. Sizce çoğul gebelik (ikiz) olabilir mi?
Anne3434_ CansuOgulmus sanmıyorum benimde adetim bir gün geçmişti ve değerim 2998 filandı yani değişiyor o birazcık
deletedmom43 CansuOgulmus Değerle tam belli olmuyor. Benimde adet günümde 888’di ama ikiz bekliyorum Allah nasip ederse
Bernaaa CansuOgulmus senin değerin ikiz bekleyecek kadar büyük değil canım ama genede belli olmaz..bende çok istemiştim ilk değerim 66,iki gün sonra 259,sonra 1000kusurdu hep 4katıydı..üstelik iki tarafimizdada var ikiz ama olmadi..hayırlısı artık💜💜
Ayseguldnzmstk CansuOgulmus beta değeri kişiden kişiye göre değişebiliyor. Benimde 5 günlük gecikmeyle 5981 çıkmıştı ama tek bebiş var, yüksek olması herzaman ikiz gebelik olduğu anlamına gelmiyor 🤗
semrakarahan beta hcg bndede ilk haftasinda yuksekti Doktor ikiz olma ihtimali var dedi sonra kesemi gördüğümzde tek bebekmis degerimin neden yuksek cikiyor onu ogrenmek icin test yaptrdm 2 haftadan belli olucak