Dilanbozkurt Kızlar merhaba. Ben sabah zengin bi kahvaltı yapıyorum öğlende meyve atıştırmalıklar süt akşamda yemeğimi yiyip maden suyu meyveyle kapatıyorum günü. Siz öğlen ekstra bişey yiyormusunuz. Şu an 29+1 hamileyim
Minnosunannesiii Dilanbozkurt sabah uyanıyorum istifar su içiyorum istifar karnımı doyurayım diyorum iki zeytin atıyorum yine istifar öğlen oluyor istifar açlıktandır birşey ye diyorum ağzıma bi parça birşey atıyorum yine aitifar🤣 artık anlayacağın halim kalmadı kızım beni çok yoruyor rabbim onu yormasın onla sınamasın geçer elbet bu günler diye Umut ediyorum artık ne zaman geçecekse 🤨
haziranin25i Dilanbozkurt sabaha giriş bir koca bardak süt 1 avuç badem ve muz ile giriyorum 😂😂 sonra kahvaltı yumurta kaşar peynir zeytin.. Öğlen yemeğini hafif şeylerle geçiriyorum mandalina portakal kivi muz 1 koca bardak süt akşam yemeğinde ise et veya balık muhakkak oluyor.. Akşam yemeğinden sonra 1 sade soda ve yatmadan önce yine bir bardak süt badem ceviz ile sonlandiriyorum 🤗🙈
haziranin25i Dilanbozkurt bu kadar yememe rağmen kızım anne karnında rejimde 😂😂 haftasına göre 300 gram eksiği var 🤭