CansuOgulmus Kızlar gebeliğimin 5+5. Haftasındayım ve Pazartesi doktora gideceğim. Vajinal muayene mi yapılır? Normal jinekolojik muayenedeki gibi kalın cihazla bakılmaz dimi? Bir zarar verir mi diye korkuyorum açıkçası 😔
Beyza12344 CansuOgulmus ben bir tek kalp atısını duymak için transvajinal ultrason a girdim Baska yapmadı hiç eğer kalp atısını duysaydı onu da yapmayacaktı
znurstnKaraca CansuOgulmus canım bende ilk 5+5 te gitmiştim ultrasonda göremedik tam o yüzden vajinal muayene yaptı doktorum ozaman gördüm bebeğimi hiç bi sıkıntımda olmadı😊
arzuozbek Benim doktorum 11. Haftaya kadar vajinal muayene yapıyor ama doktoruna göre değişir o canım
CansuOgulmus arzuozbek Peki normal jinekolojik muayenedeki aletle mi bakılıyor? Daha ince bir aletle mi?
GamzeArslan Merhabalar 32 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç olmadım neden vajinel muayene gerek duydu doktorunuz
GamzeArslan CansuOgulmus ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı doktor bebeği ve kesesini görmüştü 15 gün sonra tekrar gel dedğinde 7 haftalıktım gittiğimde bebeği göremedi kesesini gördü sadce istersen vajina ultrasonu yapabilirm dedi tabi bende bi korku bi endişe şuan psikolojik olarak hazır değilim dedim doktorumda şuan küçük belki ondan göremedim dedi iyi ki de olmamışım gerekli durumlarda o o muayeneyi yapıyorlar umarım size gerek kalmaz 🤗
Melike7676 Ben vajinal muayene oldum ilk doktora gittiğimde ve ikincisinde öyle uygun gördü keseyi görmek icin.. duyduğum kadarıyla ilk başta öyle yaparlarmış sonradan bırakıyormuş gerci 2 hafta sonra 3. Cü muayenemiz olcak 😂
znurstnKaraca CansuOgulmus baktığı alet çokta kalın bişey değil vajinal muayene aleti diye geçiyor sanırım zaten jel sürüyo ucuna ondan kayıp gidiyo hiç acı olmuyo için rahat olsun kendini serbest bırak yeter eğer vajinal muayene olursan tabi😊
SelinUzun CansuOgulmus yok canım 2 kere oldum bi sıkıntı olmadı çok şükür canın bile acımıyo meral etme bi keseyi görmek için bide kalp atışını almak için bakmıştı doktor
CansuOgulmus znurstnKaraca Ayy inşallah yapmaz bakalım 😔 Biraz korkuyorum açıkçası hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼
Esra16 CansuOgulmus Valla canim bendimde o hafta ilk gittigimde goremedigi icin alttan bakti gordu bidahada yapmadi oyle bisey 25.haftadayiz