Daha oncedr yazdim ama etiketlerim değiştirildi ve kimse gormedi umarım yine aynisini yapmazsiniz sayin adminler gebeligimle alakali birsey yaziyorum gebelik etiket im kalkiyor cozemedim ben bu isi? Herneysekonuya gelecek olursam arkadaslar 11 haftalik gebeyim lekelenmem oldu hemen acile gittim ilk gebeligim ve ilkkez leke gorunce panik oldum doktor ultrasonda bakti kalp atisi var sua n bi sknti gorunmuyor ama progestan verelim bi hafta sonra tekrar kontrol ol kalbi atiomu bakalim dedi acikcasi tam tatmin etmedi cevaplari beni agrim falan yok ama cok tedirginim 6sinda ikili testim var onu bekliyorum boyle birsey y as ayan varmi aranizda
Kahve rengi leke😔
8 haftalıkken 2 3 gün kahverengi lekelenmem olmuştu benim de. Çok şükür bir sıkıntı yok. Kalp atışını duyduysanız rahimde de kanama bölgesi yoksa korkmana gerek yok diye biliyorum. Geçmiş olsun gönlünü ferah tut.
AsM evet canm aynisini ben yaşadım oğlumda gram.bisey olmadi hatta kese çevresinde kanama vardi gene dıştan hic leke kan olmamıştı bu ikinci gebeligim 11+5de cok hafif kahve denecek şekilde bi lekelenme oldu 3 gün sonra doktora gidecektim mesaj attm kendisine yarin gel bakalım ama kanaman şiddetli agrin yoksa korkma dedi hic biride yoktu hamd olsun ertesi gün gittim bebis turp gibi dedi 2 gün sonra ikiliye girdim ordada hamd olsun gayet iyi annesi kıpır kıpır demisti yorgunluktan falanda olur meraklanma kanaman ve şiddetli agrin olmadığı sürece korkma dedi progestan verecektim ama bi kere olmus daha gerek yok dedi onuda vermedi meraklanma canm farkına varmadan yorgunluk vs.olduysa ondan kaynaklı olur
AsM ben 20. Haftadayım başından 18. Haftaya kadar lekelenme yaşadım her defasında doktoruma gittim bebeğim gayet sağlıklıydı progestanı fitil olarak düzenli kullandım ama bana doktorum hiç böyle haftaya gel kalbi atıyormu bakalım demedi ki aşırı ilgili bir doktor, gayet 2 hafta sonraya rutin kontrol veriyordu ekstra bişey olursa ara ya da gel diyordu. Panik yapmayın çok normal olabiliyprX kanamanız olursa hemen acile gidin kahverengi leke için kontrolünüze gitmişsiniz zaten 🥰
Haticeyuce31 sagolunvalla icimi rahatlattiniz doktor boyle guzel aciklama yapmayınca bide ilk gebelik acemilik oluyor insanda korktum bende
huzursahibi Kalp atisini duydum doktor kalbi atio iyi dedi ama çokta bilgi vermedi rahatlatici hicbirsey soylemedi direk ilacı kullan haftaya bakalim kalbi atiomu deyince biraz gerildim cok sukur agrim yok ama kahve akinti cok azda olsa peceteye geliyor ayin 6 sina kadar beklicem mecbur randevum o zman sagolun yorumunuz icin
AsM evet bazı doktorlar var yüzüne bakmadan konuşuyor bilgisayara bakarak konuşuyor ay en uyuz oldugum. Zaten hassasım.
Canm bazeb ilişki sonrası gelebiliyo lekelenme ona dikkat et ondansa doktor yasak getirir zatn progestnıda kullan o kesiyo bnde yaşamıştm kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok stres yapma
AsM aynı durumu 6 haftalıkken ben de yaşadım bayağı yoğun bir kanamaydı benimki doktor kese çevresinde de var ama kesede bir sorun yok dedi.Hemen progestana başladım 3 gün daha hafif lekelenme oldu çok şükür ki bebeğim sağlıklı ve bugün cinsiyetini öğrendik 16 haftalık olduk🙏 Dinlen bol bol hiç yorma kendini ve kalbini ferah tut 🙏🙏
AsM bende 7. Haftamda yaşadım aynı şeyi kahverengi akıntım oldu birden çok az da pembe kan farkettim zaten fitil kullanıyodum hemen acile gittim baktı sorun yoktu kalbi atıyodu fitile ek olarak iğne verdi haftada 1 vur 1 hafta sonra gel dedi iğne anında kesti 1 hafta sonra gittim bi sorun yoktu dahada yaşamadım şimdi 3. Ayımdayım çoğu zaman normal olabiliyor