Iremerdoan Kızlar bişey sorcam en son gittiğimde 16 haftalıktı ama oynamıyo falan demiştim doktorda herşey yolunda demişti şimdi 18+2 ama hala aynı şeyden şikayetçiyim başına gelen varmıı
justwaiting Iremerdoan başınıza bir şey gelmiş değil, 3-4 hafta daha sonra da hissedebilirsiniz şimdi de, doktor da normal demiş zaten?
2011 Iremerdoan Ben ilk cocugumda 5 aylikken bile hissetmiyoduk 6.ayda falan hissettim. Doktora gittigimde bebek icerde halay cekiyor diyodi😀
Sumoss Ben 20+6 olmama ragmen 2 gundur karnimin oynadigini goruyordum bugun hic hissetmedim canim normalll bu haftalarda
mercimeginanne Iremerdoan synn :) ultrasonda bir sıkıntın yoksa elbet bir gün hareketlerini hissettiricektir :)
Ozge20ulu Iremerdoan canim ilk hamilelikte 24 haftaya kadar hissetmemek normalmiş , 17 haftadayim bende hadi bı oyna kız oturmaya mı geldin diyorum ama tık yok🥰🥰
emineveminigi Iremerdoan çok normal endişelenmeyin doktorlar 24e kadar hissetmeyebilirsiniz normal diyor bende tam net olarak 20de hissetmeye basladimm
ozi52 Iremerdoan Bizde 14 haftalıgız. Dün ilk defa hissettim pıt pıt tarifde edemiyorum. Bayag bi uzun da sürdü 🥰 Ama bugün hissedemedim panikledim ama normalmış yorumları onuyunca 😅 Daha çok erken sanırım tam anlamıyla düzenli olarak hissetmek için 🙈😍🧿💙
Hazan_yeli25 18 haftaligim iki gün önce ilk defa hissettim tekme ve dönmesini hissettim çok güzel bir duyguymus çok duygulandım içimde bir canlı bebeğim var sağlıklı olsun da varsın geç hissedelim önemli dgl sağlıkla gelsinler 🤲
Ozge20ulu Iremerdoan ben sordum da ilk hamilelikte karın kasları biraz daha sıkı olduğu için ge olur dedi , herkes farklı aslında