nisanmaral Merhabalsr, ben birkaç gündür nabız gibi bir anda atan bir şeyler hissetmeye başlamıştım 😂 ve bir gün önce de karnımın yüzeyinde çok küçük bir şey inip çıktı, araştırdım meğer hıçkırığıymış 😅 var mı hissedenler ?🙋🏼♀️
Asyakuzusu nisanmaral Canım hissetmedim. Hareketlerini bile yeni hissediyorum. 20. Haftamdayım kısmetse 18 mayıs doğum. Gerçi sezeryan olacağı içşn 8 i gibi alırız dedi doktor
Lelisca nisanmaral benim tek hissettiğim gece 11.30 - 12.00 arası hareketleniyor 😁 bu hafta gündüzleride arada bir hisseder oldum 🥰🤲🏻 Hele yemekten sonra birde tatlı yersem 🥰☺️ İnşallah sağlıkla gelirler minikler ❤️
Ysd00 Hıçkırık için biraz erken sanırım :) ben 32. Haftamdayım daha yeni hissetmeye başladım ciğerleri geliştiği için 🙈 ama yine de bilemedim belki erken de hissedilebilir 🙈
88eva Ysd00 ciğerleri 20. haftada gelişmeye başlıyor doğuma kadar artık embriyo sıvısını yuttuğu için hıçkırık tutuyormuş emme refkleksiyle su yutuyormuş
Zeynep0332 31 mayıs bklm..ilk normal olduğundan bir sıkıntı olmadığı taktirde son günü bekler kesin dr 😇 18 oldum daha 2 gündür yer değiştiriyor hafif hafif vuruyor 😍
Hey123 Zeynep0332 aynı günüz senle. Ben daha bişey hissetmiyorum. Arada elimi koyuyorum bağırsak sesi geliyor. Çok merak ediyorum
Danlacan Feride34 bende hep bunu merak ediyordum tam olarak ne zaman söylüyorlar acaba normal mi sezeryan mı olacağını …daha erkendir diye doktoruma da sormadım 🤔
Seher112 Asyakuzusu bizde şuan 22+3 üz bizimde kesin sezeryan ama dr henüz ne zaman alacağını falan söylemdi bize
Bsmlh Seher112 hesap ediyor doktorlar kesın derse ama bir sonrakinde sorun benimde ilk seseryandı bıda öyle hesap etti 38+3 alırız dedi kağıdıma 10 Mayıs yazdı
16Hatice Ben de 22 oldum iki haftadır var hatta video bile çektim artarda altı yedi kez aynı yerde hareket etti minnoş kızım 😍
Morcivert07 16Hatice bende 22 oldum benim kızda öyle arada alttan vuruyor belli oliyor. İlk kizimda hiç hissetmemiştim çok zayıftı kızım. Sanki ilk defa hnaile.gibi seviniyorum tekme attiginda. ,🤣
Sumoss Canim bende 2 gundur karnimin oynamasina sahit oldum 20+6 hickirik miydi harekeet miydi bilemiyorum ilk gebelik bugun hic hissetmedim mesela
16Hatice Morcivert07 benimki ilk hareketinden beri çok sert hissettiriyor hareketlerini sizinki de öyle mi🙄 bazen içerde ne yaptığını merak ediyorum 😂
Seher112 Bsmlh pazartesi gideceğim bi sorayım bakAlım kesin sezeryan o nette gününü hiç konuşmamıştık