Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki hamile olana kadar hayatımda 2 defa kan vermiş ve 1 defa serum yemişliğim var sadece 🙈 Yani o derece canım kıymetlidir korkarım kan da tutar hemen bayılırım 😒🙈 Derken geçen hafta perşembe günü çok hafif kasık sancılarım vardı yarım saat aralıklarla devam ediyordu. Endişelenip eşimle hastaneye gittik. Ve beni doğumhaneye alıp muayene edeceklerini söylediler. Hayatımın en korkunç anıydı çünkü alttan muayene olmaktan çok korkuyordum😒 Anneliğin gücü diyorum ki bi cesaret bağır çağır muayenemi oldum. 1 cm açıklık vardı ve nst de sancılarım çok azdı. Doktorumuz evimize yolladı sancıların 2-3 er dk ya düşerse hemen gel dedi. Ve evimize gittik yine sancılarım devam ediyordu . 3 gün boyunca devam etti. Ama çok yoğun olmayınca hemen hastaneye gitmek istemedim. Ve cumartesi gecesi sancılarım artmaya başladı. Uyumaya çalıştım direndim 😒 Ama nafile 🤷🏼♀️ Sabah 8 gibi sancılarım 3 er dk araya düşünce hemen hazırlanmaya başladık ve daha evden çıkmadan suyum boşaldı. Korkuyla hastaneye gittik hemen muayeneye aldılar 9 cm açıklığım vardı ama nst de sancılarım yetersiz olduğu için suni sancı verdiler 3 buçuk saat ağrı acı içinde kıvrandım. Her 15 dk da ebeler gelip alttan muayene ettiler açıklığıma baktılar . Ve sürekli ıkındırdılar . Artık dayanamaz hale gelmişti acılarım ve sonunda beni yürüyerek doğuma aldılar . Doğum masası en korkulu rüyamdı benim ama hiç korkacak birşey yokmuş. Çünkü oraya çıktığımda zaten acıdan ölüyordum ve ıkınma isteğim vardı. Sadece 3 ıkınmada içimden birşeyin kayıp gittiğini hissettim. Ve birden göğsümde minicik bebeğim ❣️ Dünyanın en güzel en tarifsiz duygusu ☺️ Kuş gibi hafifledim tüm ağrılarım dindi sanki hiç onca acı çekmemiş gibiydim 🙈 Daha sonra dikişlerim atıldı ve bebişimizle odamıza geçtik. Ertesi günü de çıktık çok şükür 🙏🏻 Ben kurtuldum darısı tüm hamiş annelerimizin ve hamile olmak isteyen güzel anne adaylarımıza inşallah 🙏🏻 Doğum anında hep bunun için dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesi sağlıcakla yavrusuna kavuştursun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻