aylin08166 Merhaba arkadaşlar, geçen cuma beta değerim 205 çıktı doktorum bu cuma tekrar kese için çağırdı göremeyeceğim diye ödüm kopuyor ne zor şeymiş bir kez kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum nolur dua edin çok ihtiyacım var.
emineyavuzhan aylin08166 Bende aynı durumdayım kuzum benim pazartesi beta değerim 560 çıktı bana da cuma gel dedi ben pazartesi gideceğim
aylin08166 Kimyon benimde yarın 1600lere çıkmış olması gerekiyor ara sıra evde testle takip ediyorum çizgim koyulaşıyor
tanya25 Hayırlı haberler alın inşallah canım benim 🙏 bende keseyi gördüm kalp atışı duyacakmıyım diye içim içimi yiyor iki kaybım var benimde onlardan kalp atışı duyamamıştım
aylin08166 tanya25 bide o var dimi ondan sonrada kalp atışı stresi yaşayacağız ne zormuş helede benim gibi pimpirikli birine kalp atışını ne zaman duydun canım keseden nekadar sonra
tanya25 aylin08166 henüz duymadım işte bende ondan tedirginim :/ iki hafta önce keseyi görmüştük yarın kalp atışı için gideceğiz
Pelinbyrktrlr aylin08166 ayy ben de böyleydim öldüm öldüm dirildim keseyi görene kadar şimdi de aynı korkuyu kalp atışı için yaşıyorum 😃 Görürsünüz inşallah 🙏
Rukiye1502 aylin08166 seni çok iyi anlıyorum benim ilk gebeliğim burada okuduklarımdan dolayı bende çok tedirgin olmuştum birde etraftan duyduklarımdan dolayı kendimi çok strese soktum doktorun yanına girene kadar sanki köyü bişey diyecekmiş gibi geliyordu ama çok şükür o gün kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama o iki hafta geçmek bilmedi kendi kendime evham yaptım kuruntu yaptım ama bugün gittim çok şükür duyduk kalp atışlarını ❤️ Yani diyeceğim şu ki Rabbim nasip edecekse ediyor sen ne kadar kurarsan kur ama elimden geldiğince içini ferah tut ve etraftakilerin konuşmalarını duyma ben çok dinliyordum ama sağlıksız gebeliklerin olduğu kadar saglıklılarda var böyle düşünmek gerekiyor 🌺
aylin08166 Rukiye1502 sorma valla 1 haftadır 1 ömür gibi geldi bana kaldı 1 günüm sanki 1 yıl var hiç geçmiyor insan korkuyor inşallah bende senin gibi görürüm keseyi tabiki sonrasında kalp atışı beklemesi 🥰 olsun onlar için telaşlanmakta güzel yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏
-Cansu- aylin08166 canım sanırım ynei hamilelik beta değeri 200 ile 300 arasında kese gözüküyor. Benim 2300 de gittim kese gözükmesi doktor biraz fazla su iç kolay gözüksün dedi 10 dkkada 2 litre su içtim kesmeyi görebilmek için sonra çıktı kese ama çok küçüktü 😊 içini rahat tut canım inşallah yakın zamanda gözükür 😍
-Cansu- aylin08166 İçini ferah tut canım. Birde bol bol su iç biraz idrara sıkışık ol bana doktorum öyle dedi daha kolay gözükür diye ilk başlarda.