Ozlempeker_55 Bir kadının hamile olduğunu yüzüne bakıp söyleyenler var bu nasıl oluyor neye göre öyle diyorlar acaba?
blueberyy00 Ozlempeker_55 benim anneannem bana sen hamilesin kesin dedi gözünden belli dedi hamileydim o gün test yapıp öğrenmiştim içimden yok artık demiştim ama eskiler anlıyor sankı
buseli07 Ozlempeker_55 Bizde kirpiklerin çift olup olmadığına bakarlar 😅 Ne kadar doğrudur bilinmez ama 😬😅
Gizmolata Ozlempeker_55 benim 3 senedir çocuğum olmuyordu kuaförde bi teyze bana baktı baktı dediki kız mı istiyosun erkek mi? Dedim neyi 😂😂 kaç aylık hamilesn dedi dedim teyzoşum ben hamile değilim😂 ay bir inat etti hamilesin git bi doktora diye regl olmamasa bir gün var gram belirtim yok ama gönül bebek istiyor ya test yaptım o gece pozitif çıktı 😂
Tahaninannesii Ozlempeker_55 bakışlardan anlıyorlar gerçekten, ben de bilmiyorum ama daha solgun mu bakıyor acaba insan🤷🏻♀️
blueberyy00 Ozlempeker_55 ay öyle ya gerçekten anlıyorlar belli oluyor nasıl anlıyorlar bilmiyoruz ama 😂😂
Gizmolata Ozlempeker_55 bende anlamadım 1,5 aylıkkende markette bigün yine nutella bakıyorum😂 bi kadın bana yaramaz onlar zararlı gebelere dedi güldü🤷🏻♀️ Dedim nerden anladınız bakışlardan dedi.
Ebruakcetin Ozlempeker_55 annem.ilk hamillegimde demişti sen hamilesin diye bende inanamamıştım beklemiyordum be gerçekten 4 haftalık hamileymisim🤭 gozbebeklerimden ve dudak kenarında oluşan çizgiden anlamış öyle dedi
Tahaninannesii Ozlempeker_55 olabilir hiç tanımadığım bir kadın dönüp bana sen hamilesin demişti çok korkmuştum😂😂
tanya25 Ozlempeker_55 benimde bu üçüncü gebeliğim 3.de de eşim kesin hamilesin dedi yüzün de farklı bir güzellik var dedi gerçekten de hamileydim
Rumeysa10 Eskiler ii anlıyorlar bana an bizim akraba baktı kaynamamak demişti gelinin kaşı gözü hamilelik belirtisi gözüküyor 1 hafta sonra doktora gittim 5 haftalık hamileydim bazıları anlıyor kaşlardan da anlıyorlar
mercimeginanne Ozlempeker_55 kayınvalidemin komşusu arkamdan bakınca yürüyüşümden anlamıştı halbuki daha yeni gebeydim 🙈🙈 bn arkadan bakınca anlarım hep doğru çıkar demişti 😂😂
Melosss_4433 Bana da kaynanam demişti ayaklarına çorap giyin bebeğimizi üşütcen diye 😁kan verdim 4 haftalık olduğunu öğrendim
Ayceycev Ay bana da iş yerindeki abla sen hamile misin hamilelerin yüzü böyle oluyor gözaltından da belli demişti 😀 ben öğreneli de 1 hafta olmuş olmamıştı yani 😃
mercimeginanne Ozlempeker_55 valla bende 😂🙈 köyde yaşıyor kadın ben koyunları bile hemen anlarım diyor 😂😂 sonra kayınvalidem baktı arkamdan ama bişey yoktu normaldim 🙈