Krizantem_ mommy00 16+5iz. Hiç mide bulantım koku hassasiyetim olmadı haliyle kilo aldım. 45 ile hamile kalmıştım suan 48 bucugum
mommy00 Ben 20 ve ya 30 lu haftalarda 1 kilo alınmasını tuhaf bulanlardanım zaten kesesiydi suyuydu vs vs bunlar var nasıl olurda 1 kilo 🙄
Tahaninannesii mommy00 bence kilolu hamile kaldıkları için diyetisyen kontrolünde ilerliyorlardır ya da ilk zamanlar bulantı kusma yemek yiyememe olunca zayıflıyorlardır yemeye başlayınca da kendi kilolarına dönüyorlardır🤷🏻♀️ Ben 30+5teyim 11.5 kilo almışım😱😂
cansugrn BusraDursun 23+2deyiz 5 kilo aldik oglumla ama kendimde degisiklik yok az bisey karnim cikti😊
mommy00 Tahaninannesii yani yani bana da çok saçma geliyor kimse kusura bakmasın 26 haftada ya da 34 haftada en fazla 1 kilo almak bana mantık dışı geliyor zaten kese su bebeğin eşi derken ha bide bebek hiç mi kilo almamış oluyor 34 haftada 1 kilo aldıysan alla Allah 😅😅😅😅😅😅
Tahaninannesii mommy00 bende öyle olmak isterdim valla şimdiden çok aldım son haftalar daha çok alınıyormuş birde😂