Sibeelkrc Merhaba sizler de aynı sorunu yaşadınız mı. Balgam var midemi bulandırıyor. Yoksa gayet iyiydim bulantım yoktu..
mommy00 Sibeelkrc ay evet özelikle gece uyuyorum sabaha kadar balgam tıkamış şekilde uyanıyorum nedenini bilemedim
Merve50 Sibeelkrc Off al benden de o kadar canım normalde de mide bulantım vardı ama tam geçti derken bu sefer de balgam oluştu onun yüzünden kusmaya başladım 🤦🏻♀️ Ocağın 4 ünde kontrolüm var o zaman doktora sorucam bi çözüm bulunur inşAllah 🤷🏻♀️
Merve8494 Sibeelkrc aynı şey bende dr var gece uyurken oluyor sabah olduğunda mide bulantısı yapıyor yutkunamıyorum bu sabah boguluyordum kusmuk ağzıma kadar geldi nefes alamadım kalktım hemen hala daha duruyor balgam gitmiyor bi türlü
Bsmlh Sibeelkrc başından beri aynı 20 haftadayım en son kara turp yaptım 3 günde temizlendi suan sakınım ama gerı baslıyor maalesef
Sibeelkrc mommy00 aynı ben de öyleyim akşamları süt içiyorum ondan olur diyorlar bilmiyorum yine de doktorumla görüşeceğim de. Çok rahatsız ediyor bu durum.
mommy00 Sibeelkrc daha önceden sigara içiyordum bıraktım acaba ciğerler balgamdan temizleniyor olabilir mi diye düşünüyorum siz kullandınız mı
Sibeelkrc mommy00 Yok ben Sigara kullanmıyorum, bilmiyorum ki neden oluyor inşallah en yakın zaman da geçer.