angels_-mom Merhaba anneler 21.haftamız ve ayrıntılı ultrasyon da doktor bebeğin kalbin de parlaklık gördüğünü söyledi ama Bi sıkıntı yok dedi benim aklım yine de cok takıldı başına gelen annelerimiz var mı neler yaptınız? 🙊
Ayseege6156 angels_-mom canım onlar geçiyor kapanıyormuş bizim bebişin de kafayasında vardı beyninde yani geçti
Suzii-90 angels_-mom benimde çıktı canim ama ona kalsiyum birikmesi dedi perinatolog bi yerde vardi lif dedi lifde varmış birde bir bobreginde hafif genisleme varmış ama ben bunlara çok takılmadım geçiyo dedi dr ileriki haftalarda
Hamileyimasy Babada dün öyle dedi geçer dedi felan ama ben yinede üzülüyorum birşey var mıdır diye diğer ölçümler normal çıktı sizin ense kalınlığı felan kaç cikti
angels_-mom Hamileyimasy bana henüz birşey soylenmedi yarın sonuç alırsınız dediler benim de kafama takıldı
Hnd3535 Bir problem teşkil etmiyor önemli olan diğer bulgularında bulunması.. bağırsaklarda parlaklık 2li testten olumsuz yanıtlar gibi.. kalpte parlaklık bir çok bebeğe söylenen şeyler. Korkutmasın.. geçmiş olsun
Patak Benimde sadece kalbinde parlaklık var dedi. 32. Haftadayız cumartesi kontrolde tekrar soracağım. İnşallah geçmiştir.