Leylackrby Arkadaşlar 4 aylık hamileyim şuan ki doktorumdan memnun değilim doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunuz hnagi doktora gidiyorsunuz?
balperisi_71 Leylackrby batı zozon hoca dan genesis fatma tanılır dan memnun kaldım Memorial çetin hocayı çok övüyor gebe arkadaşlar.ben gittim ama tatmin etmedi gebelik için.
KubosM Leylackrby 35 haftalık gebeyim gebeliğimin başından beri Memorial Çetin hocaya gidiyorum gayette memnunum canım
Ssoo2019 Leylackrby canım bende ilk 4 ay Memorial de Burhan Özer’e gittim iyidi ama çok gergin bi hocaydı bu ayda Yunus çavuşa gittim anlattıkları gibi değildi pek tatmin olmadım ama artık değiştirmeyecem çünkü zaman azalıyo devam etmek en mantıklısı geldi şuan
Emiss1108 Leylackrby 37 haftalık gebeyim ilk günden beri Genesis Fatma tanılıra gidiyorum doktorumdan memnunun tek sıkıntı çok yoğun olması onun dışında bilgisine güveniyorum çokta Güler yüzlü bi hoca
Leylackrby balperisi_71 ikinci ayımda kanamam oldu ve kendisi hiç ilgilenmedi hiçbir aramama mesajıma ve ertesi gün gittiğimde de sekreteri den kendine ulaştım gel bakarız deyip telefonu suratima kapatti hiç ama hiç memnun değilim ve bir daha da gitmedim. Başka bi doktora gittim kanamam da risk düzeyinde olduğunu söyledi Fatma hocanın umru olmadı
Mervediz1 Bu ay gebe kalırsam eğer , Ali Emre tahaoğluna gidecem memorialde çok ilgili Batı Hastanesinde zozan hoca da iyi düşünebilirsin 🥰
Aysekul27 30 haftalığım ilk aydan beri Batı hastanesi melike hanıma gidiyorum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım memnunum böyle devam eder inşallah 🤲🏻