melocan Merhaba 7+1 hamileyim bebegide kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Ama doktorum kese etrafında yerleşme kanaması var progestanın en düşük dozundan vercem. Endişelencek durum yok ilaç ile gecer dedi. Ama yinede tedirginim🙄
Suhus000 melocan ya olabilir ama sen ilaç iç yat dinlen sürekli bi kaç hafta dikkat et çamaşır bile Asmanı istemiyorum demişti bnm doktorum
melocan Suhus000 calışıyorum canım masabaşı ama. Doktor özellikle dikkat et demedi. İlacında düşük dozunu vercem 2 hafta kullanman yeterli dedi.
TubaUzar melocan ben yaşadım canım ayni şeyi 12. Haftama kadar kullandım şuan 34+3 günlüğüz ferah tut içini geçer inşallah bende çalışıyordum masa başı kendi işimize kendim yaptım.ama çok yormadan kendimi
Onurkaan Kesenin etrafında kanama bende de oldu.ilaç kullandım. Çalışmaya da devam ettim.hiç bi sorun olmadı merak etme.çamaşırımda kanama bile olamadı hiç korkma😉
melocan Onurkaan içim rahatladı🤗Bende de kanama belirtisi yok. Doktor cok az dedi düşük tehlikesi olarak da görmedi. Tedbir olsun diye ilaç verdi. Umarım ilaçtan sonra bişey kalmamış olur 🤲
melocan TubaUzar bende evde yormuyorum canım eşim de yardım ediyo. İnşallah bizde o haftalara sağlıkla geliriz. Sizde saglıkla kucagınıza alın inş 🤗
TubaUzar melocan inşallah canım içini ferah tut dua et geçer inşallah sağ salim alırsın bebisini kucagina inşallah hepimiz tüm anne adayları