Esramtr Kızlar 36. Haftadayım herkese her şeye sinir oluyorum. Kafamda kuruyorum. Kendi kendime sinirlendiğim kişilerle kafamda kavga ediyorum. Kafayı yicem artık sizde durumlar nasıl????
Yagmur_C Esramtr ben de 31.haftadayım bu hafta bende de hafiften bi başladı sanki herşeyi kafama takıyorum acaba bunu mu demek istedi şuna laf mı soktu diye kuruyorum ve normalden fazla sinirleniyorum normal mi acaba ya 😒
[silindi] Esramtr hamilelikten de olabilir, dolunaydan da olabilir. 3 gundur kimle konussam uyku yok,sinir cok.
NurSema01 36+3 uyandığıma bile sinir oluyorum kuşlarımız var sinirden onların kafesini bile kırmışım bu haftaya girdik gireli aşırı gerginim eşimle müthiş kavga etmek istiyorum oda ses vermeyince daha çok sinir oluyorum 😒
Yldz3 Esramtr bende de bu hafta başladı 38. Haftamdayım sanırım hormonlardan bunaldım biraz da korona da çok etkiledi herkesi😒 kimseyle görüşüp vakit geçiremiyoruz bunalım geçireceğim artık çok geriliyorum
Esramtr Yldz3 evet şu pandemi dönemi insanı bitirdi artık kimseyle görüşemiyoruz iletişimi unuttuk resmen