minik_kalbim eğer bu soruyu gerçekten bilmeden sorduysan ve gerçekten dalga geçmiyorsan bak anne olmak üzeresin kızın olur oğlun olur ileride bakmak gözetmek sana kalacak, vücutlarında nerelerinde ne var görüp bilmek dikkat etmen lazım. Dünyanın binbir türlü hali var ve ileri anatomi bilgisi değil bunlar yani. Kendini eğitmeyi kendine bir şeyler katmayı öğrenmelisin. Evet senden büyüğüm ama senin yaşından da geçtim, vajinal doğum olursa şu tarihte köye gideceğiz milletten nasıl koruyacağım çocuğumu diyen bir insan ve sonda tüpünün sokulduğu deliği bilen bir insan “çocuk nereden geliyor” sorusunu google’a yazdığında çıkan sonuçları da anlar. Ben hala ciddi bir soru olduğuna inanamıyorum, ama öyleyse hakkını helal et uğraştığım bilgisizlik değil milletle dalga geçilmesiydi. Bilmeyen birisiyle değil bilmiyormuş gibi yapanla dalga geçtim ben. He ama eğer gerçekten trollsen bir de üzerine sizin de kalbiniz kırılsın diyorsan benim de hakkım helal değil haberin olsun. Allah yukarıda ben bu posta suyu nasıl patlatıyorlar hiç düşünmemiş merak etmemiştim öğrenmeye geldim. İnsanlar birşeyleri bilmeyebilir hatta hiçbir şey bilmeyebilir. Ama helva kavurup yağ ne un hangisi derse ciddiye almak biraz güç oluyor bir de bu açıdan bakın. Selametle.