imren91 3441K Arkadaşım aldı ve memnun kaldı. Akdeniz anemisi vardı onda. Aldıktan sonra üşümesi falan geçti , yüzüne can geldi☺️
Serpil3413 3441K benimde kan değerlerim çok düşük ilaç içemiyorum midem bulanıyor halsizlesiyorum iştahım olmuyor ne yapmam gerek demir eksikliğide var bende
Baharelif 3441K ben ilk hamileliğimde almiştım. Birini doğumdan önce digerini hemen sonra almıştım ve çok iyi gelmişti. Hiç bir yan etkisi yoktu
3441K Serpil3413 bende ilac kullanamıyorum da serum yazdı bakalm ilk defa alcam bu hafta. Siz kac haftaliksiniz?
4894mercimek Bir kaç gün önce oldum canım bende , hatta post açtım kimse cevap vermedi . Damardan Demir takviyesi yaptılar 40 dk kadar sürdü hiç bir yan etkisi yaşamadım şimdi sabah akşam kan ilacımı içiyorum mide koruyucu ile birlikte .
3441K 4894mercimek bende bu hafta alcam 15 dk yaziyor kagitta 100 cc 15 dk ikinci hafta da 200 cc yazıyor siz kac kere aldiniz?
Mervekklkdmn 4894mercimek üstünden zaman geçmiş ama fiyati neydi ilacın hatırlıyor musunuz internetten baktım 500 tl civarı yazıyor bu arada doktor reçete edip rapor yazdı yarın alacağım ilacı fiyatını merak ettim
3441K Serpil3413 benden daha ileridesiniz :) serum flan yazayım demedi mi doktorunuz bunun için ne onerdi?
3441K Serpil3413 hic bilmiyorum anneye daha cok etkisi var sanirim dogum zamani ve sonrası kan kaybı olduğu için
Serpil3413 3441K yok almadım daha sonuçlarımı doktora göstermedim zaten burda kadın doğumcu yok normal dahiliyede yaptırdım
Mirayse1 Mervekklkdmn ben 2gün önce aldım evet 500 tl doktor rapor etti %20 sini ödedim ilacın 110tm mi ne ödedm yani. 75 tl ye de yaptırdım özel bir hastanede. 2hafta snra tekrar yaptırcam 2.dozu