erik999 Ben özel sektörde çalışmaktayım beni sürekli ücretsiz izine ayriyolra 11+3 haftalık hamileyim hamile olduğumu dagri raporu verdiğim zaman 9 haftalık da beli ücretsiz izdeyim ve tekrar 1 ay daha yazdiyorlar böyle bi hakları varmı
drysfk erik999 normalde iş kanununda işçinin yazılı rızası olmadan çıkaramıyordu ama pandemiden dolayı işverenin ne yazık ki böyle bir hakkı bulunuyor işçinin rızası olmadan ücretsiz izne çıkarabilir ancak bu süre 3 ay 😇
erik999 drysfk 3 ay sorna zaten izine ayriyolar 24 haftalık Ken Bide sigorta fln yatmıyor sorunu yaşar mıyım
drysfk erik999 24 haftalık idari izin hakkı sadece kamu çalışanlarında var. Biz özel dektör çalışanlarına 25. Haftada idari izin hakkı yok. Ayrıca doğum parası alabilmek için doğumdan 1 yıl içinde 90 gün sigprta priminiz olması gerekiyor ve 32. Haftaya kadar işten çıkarılmamanız geliyor
erik999 drysfk Yaklaşık 3 yıldır çalışmaktayım Hastane yemek hane bölümde doktorrum da hastanin doktor bana 24 haftalık ayrılacaksıın Dedi yani bilmiyorum yarın gitip kağıt imzlayigim ne yapcam karasız kaldım doktor gidip rapor mu alsma dedim