Samire008 Qızlar türkçem biraz bozuk ilk önce özür dilerim geçen bende akıntı yerine benm beyaz baya çok katı bişey geldi baya katıydı ne ola bilir
Eerrennn_ Samire008 benimde akıntım genelde beyaz ama öyle olamsı normal olanı degilmiydi. Bende şurda bekliym
Melosss_4433 Samire008 aynı sorunu yaşıyorum mantar enfeksiyonu kesilmiş yoğurt gibi oluyor ve renk yeşile dönecek bir süre sonra
hanibazen Beyaz ve kokusuzsa korkmayın diyo doktorlar genelde ama yine de en doğrusu doktorunuza danışmanız tabi
Samire008 hanibazen hanibazen beyaz ve kokuluydu bayağda katıydı o yüzden korkrdum genelde normal gelirdi
Samire008 kader_akgun hamile deilim tatlım daha adetimnende geçmedi ama o öyle gelen beyAz şey korkutdu beni
kader_akgun Samire008 devamı gelirse doktora görünün derim ama bir kereliktem bir şey olmaz diye düşünüyorum beyaz çünkü rengi değişirse sorun oluyor diye biliyorum
hanibazen Samire008 benim beyaz bazen yeşile dönük akıntım oluyodu ve çokçok fazlaydı dediğiniz gibi kokuluydu fitil verdi doktor iyi geldi o