Merhabalar. Buraya daha önce de yazdım ama siz napıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz takıyor musunuz rahat mısınız bi el atın diye tekrar yazmak istedim. 30 haftalığım yaklaşık 1 1buçuk ay önce kaynanam eltim ler covid geçirdi başka şehirdeler ama yakın 1 saat falan. Biz de o hafta şans eseri gitmedik işimiz çıktı. Eltimin 9 aylık oğlu 4 gün hastanede yattı diğer çocuğu evdeydi kocası da coviddi. Ben de çok korktum hamileyim böyle bişi olsa kızıma kim bakar 19 aylık noluruz nasıl doğum yaparım falan. O zamandan beri kimseyle görüşmüyoruz eşim zaten evsen çalışıyor çok nadir çıkıyor. Annemler pazar market maddi olarak çok yardımcı oluyor ama görüşmüyoruz kapıdan bırakıyorlar yada kapıdan alıyoruz. Kaynanamlar baskı yapıyor gelin yada biz gelelim. Yılbaşı için ayrı ayrı yazıyorlar eşime. Ben komşularla annemlerle görüşmüyoruz doğuma kadar diyorum yok yine sıkıştırıyorlar eşimi o da söyledi daha önce doğum geçsin biz izole olduk diye ama baskılarından sonra o da bana söylenmeye başladı 2 ay var hiç mi görüşmicez çocuğu özlediler diye. Korkuyorum haksız mıyım korunurken virüs gelmesi ayrı gezerken gelmesi ayrı değil mi ya virüs olursam nasıl doğurcam ya 19 aylık kızım virüs olursa onları korumam gerekmiyor mu ? Eşimle de tartışıyoruz böyle olunca