BBebegim Hanımlar merhaba. 22 haftalık hamileyim ve sürekli idrara cıkıyorum özellikle geceleri bu durum daha da fazla oluyor. Sizce neden olabilir?
Elfn BBebegim 27 haftalığım bende öyleyim sadece gece olsa yine iyi gündüz de afedersin tuvalete giriyorum çıkıyorum 5-10 dk sonra yine ihtiyaç duyup gidiyorum sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum 🙄🙄
Yesimmm93 BBebegim 24 haftalık olduk biraz su içiyim sanıyesınde tuvaletteyım eee bide 3 lt su içmek zorundayız düşün yanı 😂😂😂
GamzeArslan BBebegim gayet normal benim de öyleydi hala da öyle 😁😁bebek büyüdükçe idrar torbasına baslu yapıyor
Betlgkcee BBebegim bende aynı durumdayım 32.haftadayim sürekli WC yolundayım ve hamileliğin başından beri böyleyim doktora sordum normal dedi bebek büyüdükçe daha fazla baskı yapıyor ve daha çok olacak dedi
firdevs BBebegim dur bakalım canım 30 haftadan sonra tuvalette uyumak istiyorsun yani o kadar çok geliyor 🙈 36 haftadayım gece gözlerim kapalı gidiyorum artık ki hayatımda hiç gece uyanıpta tuvalete gitmiş bir insan değilim 😀
znurstnKaraca BBebegim benimde 20.haftaya kadar deli gibi oluyordu sonra normale döndü canım ilk haftalar normal diye biliyorum
Ebbrruu Rahim büyüyor ve büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor ondan kaynaklı.ilk zamanlar çok çıkılır wcye sonra normale döner son zamanlar tekrar sıklaşır bebek baskı yaptığı için
Fatmafatma BBebegim gebelikte olagan bisey bu ozellikle yatmadan 1satt once sivi alimini kesersen bi nebze onune gecebilirsin hepimizin var tuvalte cikma seyi