33+0 da kontrole gittim. Her şey çok güzeldi. 2300 dü kızım. Doktor 2 hafta sonra tekin kontrole gel dedi. Çeşitli sebeplerden 3 hafta sonra pazartesi gittik. Ultrasonda doktor suyumun çok az olduğunu gördü. Hemen 2 ciğer geliştirici iğne serum yapıldı. Nst ye baktı. Ertesi sabah için de 2 ciğer geliştirici iğne verdi. Gece hareket etmediğini hissedersen sabahı beklemeden gel dedi. Geceyi çok zor geçirdim. Karnım çok sertti. Bütün gece elim karnımdaydı. Yarım saat hareket etmese pekmez falan içip hareket ediyor mu diye takip ettim. Sabah 9 da gittik iğne ve nst sonrası doktora geçtik. Kalp atış değeri düşük çıktı. Serum yapıldı tekrar nst. Kalp atımı biraz düzeldi ama suyuma baktı çok çok düşük. Hazır hissediyorsan sezeryana alalım hemen dedi. Kalp atımı düşüyor su kalmamış içerde yer yok dedi. 3 haftada sadece 100 gr kilo almış suyum bittiği için. Açıklığım hiç yoktu. Sezeryana tavsiye etti. 4 de sezeryana alındım. İyiki normal diye ısrar etmemişim. Sezeryanda bile erkek bi doktor göğsümün üstüne çok güçlü basıyordu. Susuz olduğu için çok zor oldu. Normalde hissedilmezmiş ama ben basıldıkça ölüyorum sandım.
şimdi bebeğim 8 gündür yoğun bakımda. İlk solunum sıkıntısı vardı serumla besleniyordu. Şimdi solunumu düzeldi besleniyor süt sağıp gönderiyoruz ama anne karnında enfeksiyon kapmış. Enfeksiyon sıfırlanana kadar çıkarmayacaklarmış. Normal bir bebekte enfeksiyon 0-10 iken benim bebeğimde 40-50 çıktı.
doktor iyiki normal denememişiz dedi kuruydu doğduğunda bebeğim. Bebeğimi kaydedebilirdik.
size tavsiyem şu bana hep doğuma yakın su gelir dediler bende takmadım normal diye. Bi sarı akıntı bazen de beyaz su geliyordu. Bembeyaz su olan meğer ambiyon sıvımmış. Buna dikkat edin