Hatice4270 18 /19 haftalık anneler nasıl gidiyor bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı 🥰bn hissetmeye başladık kıpır kıpır hiç durmuyor çok mutlu oluyorum 💙😍🥰
Huri54 Hatice4270 şu an bile hareket ediyor vurup duruyor oğluşum 🤭 Emel sayın dinliyoruz şimdi müziği seviyor 🥰 21+6 yız biz 🐥
nisanmaral Hatice4270 21.haftadayız hareketleri çok güzel neredeyse her gün hissediyorum artık ve hıçkırıklarını da hissetmeye başladım yeni 🤩
Hatice4270 Huri54 ayyy ya ne güzel 🥰😍böyle hareket edince saatlerce durup hareketlerini izlemek istiyorum öyle mutlu oluyorum 😄🥰inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙂 biz daha 18 /4 haftaligiz…
Huri54 Hatice4270 maşallah ilerde dışardan attığını göreceksin ben elimi koymadan dışardan görebiliyorum artık çok keyifli ağlıyorum öyle görünce dünyanın en güzel duygusu 😋
Hatice4270 Huri54 inşallah ya 😍katılıyorum dünyanın en güzel duygusu gerçekten rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah ❤️💙
Hatice4270 ilgin22 maşallah ne güzel bnm ilk olunca fazla heyecan yapıyorum 😄❤️rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah 🥰