Brce2020- Ecda Allah razı olsun canım o kadar güzel bi duygu ki zor da olsa kolay da olsa mutlaka geçiyo Allahım sağlıklı sıhhatli bi şekilde şizede nasip etsin kavuşmayı
Ecda Brce2020- amin insallah zaten beni o iki çizgi öyle duygulandırdıki doğumumu düşünemiyorum Rabbim göstersin insallah o günleri isteyen herkese nasip etsin bu bambaşka bişey baĺım😇
Zhrblt Brce2020- ayyy canım benim çıkacak inşallah bak inan güven acık daha iyi olsun alacaksın inşallah bol bol dua ederim sana bebeğine ❤
Brce2020- Seval22 bana kaç dikiş olduğunu söylemediler ama benim de makata doğru agrıyo bide akşam olunca yine de çok rahat oturup kalkamıyorum zaten su an çok kanamam oluyo sürekli agrı kesici veriyorlar..sizi hep görüyordum aynı zamanda yapmışız☺️
Brce2020- Seval22 bu arada bende iki defa küvezde gittim bebeğin yanına canım ben de zor yürüyorum.. senin ki küvezde alındı mı
Seval22 Brce2020- yok Allaha şükür küvete girmedi o çok iyi ama ben pert durumdayım o kadar çok ıkımdımki ellerim ve Ayaklarım kasılmış şimdi açamıyorum
12hafsagunkokkaya96 Brce2020- Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhhh 2.nci doğum mu bnmde kızım olacak inşallah Mart’ta ..bnm 2nci doğum
Medine_25 Brce2020- Helâl olsun ne demek bebeğini de alıp tez zaman da sağlıkla mutlulukla evinize dönersiniz inşallah bende normal doğum istiyorum inşallah istediğin gibi olur😊
T-aksoy Brce2020- geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, nasıl ıkınmak gerekiyor peki 🤷🏻♀️
Brce2020- T-aksoy nefesini tutup hiç geri vermeden asagı doğru çocuğu ittirmek gerekiyo canım sakın o ara nefesini verme ve oradaki tutunma yerlerinden tüm gücünle tutun