Kızlar merhaba bende tüm doğum hikayelerini okuyarak kendi doğumumu Çok merak eden biriydim hatta sabah sizlere danışmak istedim ilk gebeliğim olduğu İçin anlayamadım doğum mu diye.. benim 36 37. Haftalarımda ara ara sancım oluyodu ama 38 den sonra bi anda tüm belirtiler kayboldu 39+4 e geldim hala sıfır belirti sancım bile çıkmıyodu taki düne kadar.. dün gece 12 gibi karnım devamlı sertleşti ama hic ağrılı değildi daha sonra duşa girdim duşa girince o toplanmalar da geçti sabah 6 da hafif bi sancıyla uyandım tam lavobaya giderken bi akıntı geldi çok hafif belli belirsiz kan ile beraber geldi hatta anlayamadım bile daha sonra suyum geldi şeffaf beyaz bi şekilde kilodumun yarısını ıslattı daha sonra ben dakika tutmaya başladım beş dakika da bir geldi ama çok hafif adet sancısı gibi 40 dk uzaklıktaki doktoruma o hafif sancılarla gittim.. hastaneeu geldim kontrol ettiklerinde 4 cm açıklığım oluşmuş çok sasrdı herkes daha sonra sancılarım arttı yürüdükçe cömeldkce hafifledi son anlar biraz arttı epidural istedim ebe ıkınamadgn icin doğumun zor olur bence açılman güzel sancınla doğum yap dedi en son kontrolde açılmam 9 cm flan olmus ama çok hızlı ilerledi 7.30 dan 9 a kadar sürdü sanırım snra beni ameliyathaneye aldılar orda biraz zorlandım Çünkü ıkınmayı bilmiyomusm zaten. O anki heyecanla bildiğini bile unutuyosn bebek biraz geri de olduğu İçin uzun sürdü dikişler dahil 45 dk flan sürdü bebeğim ilk doğunca ağlamadı sorma kafamı çevirdiğimde onu gördüm o kadar masumdu ki aam ben çok yorgundum tıkandım ağlayamadım ama inanılmaz bi mucize..zaten normal doğum da o bebek çıktığı an bitiyo ama bebeğim biraz geride olduğu İçin strese girmiş su an küvezde bugün kesin kalcak ama beş güne de uzayabilir lütfen dua edin korkmayın sizde inanın ben yürüyüş yapan hareketli bi hamile değildim resmen yatarak geçti.. insallah çok kolay doğumunuz olur sizlerinde biraz uzun oldu hakkınızı helal edin🙏