Burcu-2910 Kızlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Kimyasal gebelik süreciniz ne kadar sürdü bu düşükten sayılıp parça falan düştü mu ?
Kimyon Burcu-2910 doktorum kimyasal gebelik bir düşük değildir dedi. Sağlık ocağına kağıt olurken düştükten satmadı. 3 ay sonra hamile kaldım
Zllgkc Burcu-2910 ben iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım. Bir sonraki ay hamile yeniden hamile kaldım. Aimdi 26 haftalık hamileyim, hersey normal ilerliyor çok şükür.
Zllgkc Burcu-2910 bu arada doktorum ikisini de düşükten saymadı. Vücudunun verdiği sağlıklı bir tepki, parça kalması söz konusu değil demişti.
Burcu-2910 Kimyon canım kanaman çok muydu benım adet gecıkmesınden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün sürdü ama az az dı bu normal mi sence
2prensannesi2008 Kimyon hepsi aynı olmuyor 1 oğlum var onu büyüttüm tekrar çocuk düşündüğümüzde kimyasal gebelik geçirerek kaybettim doktor düşük diye bildirdi şuan tekrar hamileyim toplamda 3. Gebelik olarak adlandırdı
Gngr_33 Benim doktorum 6 ay ile 1 bir yıl arasında hamile kalabileceğimi söyledi tam 10 ay sonra hamile kaldım tabi başka özel nedenler vardı belki daha erkende olabilirdi bi süre düzensizdi ilişki
Buse919221 2 Haziran’da kimyasal gebeliğim sona ermisti. 24 Haziran’da tekrar adet oldum. O ay hamile kaldım bir daha adet olmadim şimdi 6 aylık hamileyim
Kimyon Burcu-2910 16 gün sürdü. Ama ilk 3 gün leke leke arada 2 3 gün arttı sonra leke leke devam etti.
Buse919221 Burcu-2910 inşallah 🙏 bu arada kanama çok olur diyenlere bakmayın siz. Benim normal adetim nasılsa aynı öyle oldu ve her zamanki gibi de 3 gün sürdü. O ay test yapmamış olsam kimyasal gebelik yaşadığımı bile farketmezdim
Sevimnaz Burcu-2910 yok kendiliğinden oldu zaten kimyasal gebelik vücut sağlıksız olunca atiyo test yapmıştım pozitifti 2 gün sonra adet olmuştum ovülasyon testiyle takip edebilirsin yumurtlama gününü hemen istersen
Gngr_33 Burcu-2910 eşim bel fıtığından ameliyat oldu 3 ay kadar ilişki olmadı 🙃 normalde çok istiyorduk hafta da 3-4 gün düzenli deniyorduk
Burcu-2910 Kimyon canım benımki çok azdı parça falan kalma söz konusu olur mu ?? Soğan suyu maydanoz suyuda içtim kanama olsun diye az az geldi ama
Kimyon Burcu-2910 kimyasal gebelikte parça kalmaz diye biliyorum oluşan birşey yok minicik bir kan pıhtısı o zaten sadece yerleşemediği için adet gibi düşüyor. Kimyasal bir düşük değildir.
Burcu-2910 Kimyon canım bende öle biliyorum 😏 ama sorun suki herkes bu kadar az kanama olmasını normal değil diyorlar
Burcu-2910 Sevimnaz bende hemen hamile kalmak istiyorum aslında kimyasaldan sonra daha çabuk kalınıyor diyorlar ama