iremgun Maviyesil121212 çift yumurta ikizi ise çift kese olur ama tek yumurta ikizi ise tek kesede çift bebek olur😊
drysfk Minaliy 16 ile öğrendim sonra 48 sonra 162 sonraki hafta keseyi gördü birdaha bakmadı 🥰 öyke binli onbinli rakamları hiç görmedim 🤭 şuan 25+6 haftadayız 🧿
Dilara12 Minaliy herkesin farklıdır ama çok erken öğrenmiş olabilirsiniz 2 katı artıyorsa sorun yoktur içiniz rahat olsun 🥰 benim 3 haftalıktı 1153 çıkmıştı💙 sizin daha çok yeni olmalı
birprensesvebirprensannesi Minaliy Canım ben 6.26 yla öğrendim 🤭 1 gün sonra 14 oldu. 2 gün sonra 76 o şekilde ilerledi. Önemli olan betanın kaç çıktığı değil sağlıklı şekilde yükselmesi 🤭
Adnjdkflfldld Minaliy canım çok takılma rakamlara herkeste değişiyor aşırı artış bişey yoksa rahat ol
iremgun Tugcek33 yaa benimde 1020 çıktı acaba ikiz olabilir mi ya🙈🙈 bakalım pazartesi gideceğim tekrardan
Maviyesil121212 iremgun ay ikiz mi ki yaa gittiğimde 5 haftalıktı keseyi görmüştük sadece bebiş yoktu daha
tazegebee Minaliy ben 54le ogrendim ama hic arttimi diye baktirmadim. 2 hafta sonrasına randevu aldim gittim kese bebek kalp atışı hersey vardi yani.