Minaliy Kızlar ben geçen hafta 14 le öğrendim 2 gün sonra kan verdim 27 oldu doktor normal korkma daha kan verme 15 gün sonra gel dedi. Ama içim hiç rahat değil çok düşük geldi siz kaçla öğrendiniz nasıl arttı değerleriniz
Maviyesil121212 Tugcek33 ikiz gebelikte gerçekten beta yüksek mi çıkıyormuş. Adetim 10 gün gecikti betam 20.000 lerdeydi
iremgun Tugcek33 yaa benimde 1020 çıktı acaba ikiz olabilir mi ya🙈🙈 bakalım pazartesi gideceğim tekrardan
Ayseege6156 Minaliy canım benim beta değerim hiç yükselmedi doğru düzgün ufak ufak arttı normalden çok çok düşük arttı yani bana dış gebeliksin diyen doktor oldu kürtaja alıcaktı beni ben kabul etmedşm başka yerlere gittim 7+3 de kalp atışını duydum hiç korkma yani şimdi 31 haftalığız çok şükür sağlığımız yerinde
Busehas 8.63 ile öğrendim iki günde bir tekrarlamamı istediler ikinci yaptığımda 34 daha sonra da 365 çıktı iki hafta kadar bekleyip öyle doktora gitmiştim
gamzenurbozdere Adet gunu 330 du ıkı gun sonra 650 oldu kese gorundu sonra gıttıgımde kalp atışı için 8 haftalıkken gıttım kalp atşını alamadım kürtaj oldum boş gebelik dedıler
Ayseege6156 Minaliy evet iki katı yükselmesi gerkeşyor filan dedi doktorlar ama benim beklenilen gibi yükselmedi ama çok şükür hiç bişey olmadı 🤲🏻❣️
Siyahfondoten Minaliy evet öyle oldu. Bir yandan da hiç iyi değil erken öğrenmek 😄 insan daha çok stres yapıyor ☺
Nil-123 Dörder gün ara ile 106,7 882,7 5100 çıktı 6+1 de hem kese hem kalp atışını duyduk rabbime şükürler olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🐣🐣🐣🐣
oglum0603 Minaliy adet günümde kan verdim beta 1814 çıktı doktor bidaha beta istemedi çok yüksek diye