Turane Merhaba ben 16 haftalik hamileyim cocuk bu aylarda hareket ediyormu?? Ben hala hiss edemiyorum bilen varsa lütfetn yazin🙏🏻🙏🏻
Meralturahan Turane canim bu haftalarda zor hissedersin 20. Haftadan sonra net bi sekilde hissedersin
Rasev Turane azərisiz sizde deyəsən)məndə 16həfdəyəm heleki hiss eləmirəm tezdi 18həfdədə hiss eləmək olur əyər ilk uşaqdisa
kymkkymk2106 Turane cnm bnde 16 haftalığım arada damar gbi tek attığını hissediorm oda nadiren tabi 17. Haftadan itibaren 20. Haftaya kadar hissedicez Alalhın izniyle
Nazyun Turane ben 16. Haftada bir kaç kez hissettim ama o büyük ihtimal damar atmasıydı sonra kesildi şuan 20 haftalığım ve 2-3 gündür arada hissediyorum her dakika anca 24. Haftada hissedersin demişti doktorum
Turane Meralturahan ALLAH sağlikli evlat nasip etsin ablacim😊🙏🏻🙏🏻 Bende cok korkuyorum doğuş sancilarindan daha kötü şeyler duyuyorum😔
Denosko Ben 21. Haftadayim , gercekten de 20. Haftadan sonra hissetmeye basladim. 16 da filan bazen kelebek gibi atiyordu ama o bebek miydi emin degilim 😄 sabret 20de hissetmeye baslicaksin bi anda 😇😇😇
aybikk Ben 18de hissetmiştim şimdi 32yiz bide benim kız bazen kızlar geç belli eder falan diyorlar ama belli olmuyor
Turane aybikk kizlar nazli olur😍 Ama bende cinsiyyet belli diyil kendinini sakliyo ama erkeye benziyo dedi😀
Eda16 Turane benim bebiş erkek ilkden göstermedi kızdır kızlar nazlı oluyor dediler 1 ay sonra erkek dedi hiç fark etmiyor canım hareketlerini 21. Haftada falan hissetmeye başladım 🌹
Turane Rasev can baci ALLAH yardimçiniz olsun sag salamat🙏🏻 He hiss elemirem deyillerki 4 ayinda hiss elirsen maragli geldi menede ilk hamileliyimdi deye cox qorxuram ve narahacilig keçirirem😔
Turane Eda16 önemli olan salikli olsun aynen kiz erkek fark etmez anneli babali büyüsün🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben bilmedim için sordum teşşekürler abla
Rasev Turane narahat olma baci inşaAllah bizde o hissi dadariq hiss ederik hiss elemeyimize bisey qalmiyib onsuz😍😍😍