Mimozaa00 Kızlar testlerde kuruma cizgisi ne renk olur? Dun gece test yapmistim, tek cizgiydi, az ojce baktigimda cok cok silik bi cizgi gibi birsey vardi
Sekerr Mimozaa00 canım bende de yarım saat sonra silik çizgi çıkmıştı umutlanmıştım ama adet olmuştum.
Kubra_6 Mimozaa00 aynısı bende de oldu canım adetime 4 gün var 3 tane aynı markanın testini yaptım saatler sonrs kuruma çizgisinde çizgi vardı ya genelde geçersiz sayılıyor
afrasil Mimozaa00 10 dkdan sonrası geçersiz diyolar yanıltıcı bence tekrar test yap varsa çıkar ta geceden sabaha kuruma çizgisi olabilir
seymaabyk Kubra_6 testi yaparken en fazla 10 dakika olan geçerli sayılıyo diye biliyorum . Saatler sonra çıkan yanlış ve yanıltır en iyisi tekrar yap eğer emin olamazsan kan tahlili verirsin
Kubra_6 seymaabyk aynen canım geçersiz olduğunu biliyorum kan tahlili vermek istemiyorum açıkcası adet günüme kadar bekleyeceğim. Şuan sadece inanılmaz sağ kasığım ağrıyor inşallah vardır 🙏🏻
gamzenurbozdere Bnde öle yaptım akşam tekti sabah baktım baya belli doktora gıttım bişe yok ve adet oldum gecen ay bu ayda bi hafta kaldı adetıme gecen ayki gıbı bel agrım arttı dayak yemiş gıbıyım şuan
Tatahrun Mimozaa00 erken gebelik testi al onu dene bende öyle öğrendim adetime altı gün kala yaptım silik cikti bir tane de adetimden bir gün önce yaptım o zman iki çizgi net çıkmıştı 🥰