Feride34 Kafama çok takılıyo doğumum 15 mayıs gibi dendi fakat yaz çocugu olucagı için 3-6 şık kıyafetleri kısa kollu falan mı almalıyım ?yenidoğan kıyafetlerini yaza girene kadar giyer zaten Dimi
Minnosunannesiii Feride34 ahhhhh o kadar zor bir durum biri diyor koşa kol al denirdi diyor uzun biri diyo 0.3 al biri diyo 3-6 kafayı yemek üzereyim
Oykuaygun Feride34 benim de 13ü falan. Ben uzun ve kısa kollu çıtçıtlı atlet ve alt alıcam zaten kundakta oluyor bebek. Bunlarla idare aderiz yaz boyunca
Gayserili38 Feride34 çok kısa kollu falan giydiremezsin aşırı sıcak olursada ince tulumlar al daha çok küçük üşür bebiş
ipekursat Minnosunannesiii yeminn ederim bende öyleyim ortaya karışık yaptım mecbur😂delirmem geliyo kıyafet işindee
Minnosunannesiii ipekursat ama en son uzun kolda karar kıldım ne kadar yaz da olsa sonuçta yeni doğmuş minnak kadar yavrum nasıl koşa kol giydireyim 🤣 kıyamam ki üşümesin
Feride34 ipekursat haha aynen bende öyle ama zıbınları genellikle yazılmış burda da böylr çok çok hırka kazak sweatshirt giymez heralde
Ummuhanbilge Benimde Mayıs sonu doğumum belki bir ay uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum sonra kısa kolluyla geçerim çünkü bulunduğum şehir 45 dereceyi buluyo yazın 😂
ipekursat Feride34 aynen aynen biz yarım ve uzun kollu zıbınlarla geçiririzz Allah nasip ederse❤️3-6 6-9 a daha çok yoğunlaştım ya 0-3 de işin içinden çıkamayınca😂
Gayserili38 Feride34 ilk zıbınları uzun kollu alma yarım kol al 0-3 aylık çok alma çabuk büyüyorlar 3-6 ,6-9 aylık alırsın Feride34
Rukiye14 Bir yandan mayıs soğuk olmaz diyorum Urfadayız. Bir yandan diyorum yeni doğmuş üşür. Yenidoğan almadan gittim 3-6 hep kısa kol aldım Temmuz ağustosu hesaba katarak😅. Allah kurtarsın bizi bu ikilemden
Feride34 Gayserili38 0-3 3 takım giyibelicegi var 3-6 için 4 veya 5 takım zıbınlı falan içinde aldım hastane çıkışı aldım bide 10 lu yeter heralde
Gayserili38 Feride34 yeter balım panik yapmaya gerek yok ihtiyaç olunca çıkıp alabileceğin şeyler hatta ısmarlarsın kapına kadar gelir takma kafana