UrazyadaMasal Halbuki ilk gebeligimde hiç bir sorun cekmemisim her gebelik gerçektende farklıymış. Mide yanmasına başladı son haftalarda. Allah kurtarsın insallah
Msy5151 UrazyadaMasal ilk ve bunun cinsiyeti ney acaba ilk hamıllkte bende hıc bir sıkıntı yokdu ne mide bulantısı ne tiksinme 9 ay guzel dı ama bu hamılelık sımdıden zor
UrazyadaMasal Msy5151 ilk oglandi canım ikinci henüz belli değil kısmetse bir hafta sonra ogrenicem farkli olduğu için farklı bekliyorum 😁 😍
Msy5151 UrazyadaMasal cinsiyet ogrenınce yazarmısın buraya ben bu belirtılerden yola cıkarak kız dusunuyorm genelde etrafımdakiler erkekde boyle sıkıntıları yok ama kız dogum yapanlar boyle zorluk cektıklerıni soyluyorlarda ben ogluma hamileyken cok guzellesmıstım sımdıden bu hamilelikte yuzumde kırmızı ufak lekeler olusmaya basladı sivilce cıkma ya basladı
Eli-gunes Msy5151 bendede aaynı belirtiler var 15 haftalık kendisi ama hala kusuyorum kızım olucak inşallah
UrazyadaMasal Msy5151 ay aynıyım biliomusun hiç oglumdaki gibi değil bir sivilce geçiyor bir sivilce çıkıyor kız daha zor olurmuş oylederler bnde öğrenmek için sabırsızlanıyorum
1kedi1baby Msy5151 Allah yardımcınız olsun benim de ilk haftalarım bu şekilde geçti. Mide bulantılarım çok olduğu için yemek yiyemiyordum ama açlık hissim de çok fazlaydı 🤦🏻♀️Ben çareyi sabah akşam çorba içmek de buldum. Hem mide bulandirmiyor hem de istifra ederseniz zorlamıyor. Bir de yoğurtlu makarna çok iyi gelmişti
Msy5151 1kedi1baby bende sabah ki kahvaltıyla duruyordum az once yedim sabah peynir salatalık zeytin yedim az oncede onu yedim ama ıstahlı yedim bulantı olmadı normalde kesinlikle ekmek arası seyler sevmem ama yemeye basladı
Cevizlikek Msy5151 Allah’ım bende doymuyorum şimdiden böyleysem son aylarda çok zorlanacagim eminim 🥺
Msy5151 Cevizlikek hamıle kalmadan önce 80 4 gramdım sımdı 78 olmusum bende dikkat etmem lazım hamıle Ken nefessiz kalmaktan cabuk yorulmaktan korkuyorum
Eli-gunes Minnosunannesiii 15. Haftadayız hala o haldeyim geçmek bilmiyor sonunda öğlen yemeyinden sonra çabucak uyuyorum ki midemde bir şey kalsın😁
Eli-gunes Kızlar bide bişey söyliyim kusdukdan sonra zorda olsa tekrar yemek yiyin o sizin halden düşmemenize yardımcı olucak
191015 Msy5151 canım bende öyleyim simit hazır bağoça sürekli kraker meyve suyu ve meyve tüketiyorum sende öyle yap
Msy5151 191015 bugun oyle yaptım onerılerı uyguladım sizlerin dedıgı gibi sukur suanlık hıc bulantım yok insaalah onlardan da tiksinmem de
Msy5151 Cevizlikek seni uzmek strese sokmak istemem ama biraz fazla alıyorsun dikkat et biraz bu dedıgım zor belki senin ıcın ama ben oglımda 20 kilo aldım
Seyma2861 Msy5151 pilav hiç kokmadığı için ben onu yiyordum tursun diye. Yoğurt salatalık limon ferahlatıyordu . Peynir , çay, gözlü yumurtayı çok severdim yediğim gibi kusuyordum halada yiyemşyorum gözlü yumurtayı çayda çok az
Cevizlikek Msy5151 ilk hamileligimde 30 kilo almıştım aynı şekilde doymak bilmiyodum şimdi gene aynı zorluğunu biliyorum teşekkür ederim canım genede